Parfumat.ro - Tu ce preferi? Un parfum care se evaporă rapid sau unul persistent?

parfumuri-orientaler

Pun rămășag că a doua variantă. Și, la o adică, parfumurile din comerț de la branduri de renume nu sunt tocmai prietenoase ca preț și nici nu poți spune că dai banii pe o cantitate impresionantă.

Deci, ce alternativă este la acestea, încât să nu îți producă o gaură substanțială în portofel, dar care să persiste mai mult în același timp? Parfumurile arăbești sunt arhicunoscute pentru durata mirosului lor pe piele și haine, multe dintre ele imitând perfect unele parfumuri din comerț.

Parfumat.ro este locul unde le găsești, originale, de calitate superioară, gata să te însoțească zilnic ca accesoriu.

ADVERTISING

Ce mai știm despre aceste parfumuri?

De ce au aceste parfumuri o persistență îndelungată? Fiindcă spre deosebire de cele din comerț, acestea nu conțin alcool. Corpul parfumului, notele de vârf și de bază, toate se resimt pe parcursul zilei, acesta fiind format doar din uleiuri esențiale. Aici intră în joc și pH-ul pielii tale, parfumul devenind unic pentru fiecare persoană. Sunt cazuri în care parfumul arăbesc pulverizat pe haine ține zile la rând. 

Aceste parfumuri orientale nu numai că sunt persistente, însă au și o combinație unică de arome, ce încântă toate simțurile. Și fiindcă simțul olfactiv este strâns legat de memoria noastră, tu alegi cum vei rămâne în amintirea oamenilor printr-un parfum. Ori de câte ori vor mai simți în altă parte notele prezente în parfumul pe care-l folosești tu, creierul lor îi va aduce precis cu gândul la tine și la ce amintiri aveți împreună. 

ADVERTISING

Parfumat.ro dispune de parfumuri arabești de la unele dintre cele mai cunoscute branduri ale acestei nișe. Vei regăsi la ei variante pentru femei, bărbați, dar și unisex. Iar dacă încă nu știi cam ce ți-ar plăcea, poți comanda înainte niște mostre ale unora dintre parfumuri.

Cum obții relaxare și confort absolut în casă?

Când te simți cel mai bine în propria locuință? După ce faci o curățenie zdravănă, totul miroase a proaspăt, apoi faci un duș și te pui pe patul înfățat cu o lenjerie la fel de proaspătă. Sună atât de bine, păcat că mirosurile frumoase ale curățeniei durează puțin. Ca să menții aceeași stare de bine pe tot parcursul săptămânii, un odorizant de cameră este soluția ideală.

ADVERTISING

Vei regăsi în catalogul online al celor de la parfumat.ro o varietate de odorizante de cameră Eyfel cu bețișoare. Acestea eliberează un parfum constant, aromele sunt extrem de variate, iar în funcție de câte bețișoare adaugi în sticlă crești nivelul de aromă, dar și scazi nivelul duratei de utilizare. Pentru un apartament mic nu va fi necesar să adaugi toate bețișoarele. 

Odorizantele Eyfel te vor încânta de fiecare dată când ajungi acasă, oferindu-ți o stare de zen și echilibru psihic cu fiecare inspirație a aromelor intense. Alege-le pe cele care chiar știi că îți încântă simțurile, iar nivelul prospețimii și mirosului plăcut din casă este păstrat până la următoarea curățenie. 

Intră pe www.parfumat.ro și alege miresmele ce-ți vor răsfăța simțul olfactiv zilnic.

Contact: 0730 204 204


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇