Marele Rod Laver a dat un verdict în ceea ce privește cine este în viziunea sa cel mai mare jucător de tenis al tuturor timpurilor

Marele Rod Laver a dat un verdict în ceea ce privește cine este în viziunea sa cel mai mare jucător de tenis al tuturor timpurilor

Novak Djokovici a cucerit duminică trofeul de la Roland Garros, pentru a doua oară în carieră, intrând astfel într-un club extrem de select de tenismeni și ajungând la 19 trofee de Grand Slam în carieră.

Tenismenul sârb, liderul mondial ATP, este doar al treilea om care a cucerit în carieră de cel puțin două ori fiecare turneu de Grand Slam, dar primul din istoria erei Open. Ceilalți doi sunt Roy Emerson și Rod Laver, ambii din Australia.

Laver e și singurul om care a reușit Marele Șlem, de două ori chiar în carieră, 1962 și 1969, iar marele jucător australian a recunoscut recent într-un interviu pe cine vede el cel mai mare tenismen al tuturor timpurilor:

ADVERTISING

Novak Djokovici a câștigat Roland Garros după o revenire spectaculoasă

"O mulțime de oameni, inclusiv eu, credem că Federer este cel mai mare tenismen din istorie în acest moment. Totuși, Novak doboară record după record, așa că trebuie să fim atenți la cariera lui. Trebuie să-l punem pe Nole în grupul celor mai mari tenismeni din istorie. Locul lui este acolo și acest lucru se confirmă și reconfirmă. Ceea ce reușește el într-o eră a celor mai buni este remarcabil", a declarat într-un interviu la Paris pentru EuroSport fostul mare campion, deținător a 11 titluri de GS.

Novak Djokovic vs Stefanos Tsitsipas - Final Highlights I Roland-Garros 2021

Nole Djokovici a câștigat finala de la Paris deși a fost condus de tânărul grec Stefanos Tsitsipas cu 2-0 la seturi.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Prima reacție venită din partea FRF după controversa iscată la primul meci organizat de România la EURO 2020: „Nu am avut locuri la VIP”

CFR Cluj își cunoaște lista de posibili adversari pentru turul I preliminar din Champions League

Summit NATO: Biden promite să îi spună lui Putin care sunt ”liniile sale roşii”

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!