Horoscop zilnic: 26 mai

Horoscop zilnic: 26 mai

Berbec

De data aceasta, Luna plină în Săgetător apare în prim plan încadrată de o eclipsă. S-ar putea ca pe parcursul acestei zile să ai parte de evenimente și întâlniri nebănuite, în prim plan fiind cei de la care ai ce învăța sau oameni care prin propria lor personalitate te transformă în profunzime. Pe de altă parte, nu lipsesc picanteriile dramatice, deci încearcă să nu te lași dus de val, dar, în același timp, să te afli pe scena evenimentelor. Trebuie să exersezi schimbarea și să te adaptezi acesteia, așa cum ai face în cazul în care într-o zonă a vieții tale ar apărea conflicte.

Taur

Este o zi propice pentru o reevaluare obiectivă a finanțelor tale, un moment în care unii dintre nativii acestui semn zodiacal pot avea parte de surprize extreme – plăcute ori din contră, nedorite. Evident, felul în care va decurge totul depinde de modul în care Taurii și-au administrat finanțele, dacă au avut grijă de banii lor ori dacă au cheltuit fară măsură. Este o zi a cărei energie va fi simțită foarte intens, ceea ce implică drept necesară o anumită pasivitate din partea Taurilor; indicat fiind ca aceștia să nu se avânte spre vârf, chiar dacă au pe ce să se bazeze, atenția și răbdarea fiind cheia pentru acțiunile din această zi.

Luna plină și eclipsa totală de Lună în Săgetător, 26 mai 2021. Intensitate, transformare, finaluri

Gemeni

Este semnul cel mai expus influențelor nefaste ale eclipsei din Săgetător și ale Lunii Pline existente în același semn mutabil. Acest aspect anunță răsturnări dramatice de situație ori provocări radicale din partea partenerilor sau a celor implicați în anumite relații asumate (spre exemplu: “cel mai bun prieten”). De asemenea, în cazul în care ai de-a face cu autoritățile, așteptă-te ca justiția să fie, într-adevăr, oarbă. Recomandarea are ca subiect ancorarea în cel mai solid plan accesibil posibil, cu toate acestea, însă, negociază-ți poziția ori de câte ori simți că este cazul, folosind la randament maxim legendara adaptabilitate a “copiilor zodiacului”. Fii pregătit pentru a acorda ajutorul imediat unei persoane apropiate ție.

ADVERTISING

Rac

Toată influența Lunii pline și a eclipsei din această zi se simte în casa a VI-a a horoscopului nativilor Rac, ca atare, zonele în care acestea se manifestă sunt ambientul (atât de important pentru cei născuți în zodia Racului), rutina zilnică, igiena și sănătatea, angajații acestora și/sau serviciul. Este indicat să iți asiguri absolut toate cele necesare pentru a-ți “construi” un habitat plăcut, mai ales fizic. Așteaptă-te la șicane și surprize care mai de care mai neobișnuite din partea celor în preajma cărora lucrezi. Este foarte important să observi cu atenție și claritate ceea ce se întâmplă în jurul tău.

CORPUL tău știe! Workshop ONLINE cu Nicoleta Svârlefus, 12 IUNIE 2021

Leu

Este unul dintre semnele favorizate de aspectul de Lună plină și de către cel de eclipsă. Astăzi, Leii au șansa de a observa fenomene noi, de a găsi noi căi de comunicare, de a avea parte de idei deosebite, găsind noi destinații, inspirați, parcă, de Lumina Divină. Este o perioadă ale cărei energii îți sunt în totalitate subordonate, fiind un moment foarte bun pentru a obține o imagine reală și obiectivă asupra a ceea ce se întâmplă cu viața ta, drumul de urmat apărând în orizontul nativilor din zodia Leului cu o rapiditate aproape de necrezut.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Așteaptă-te la o creștere semnificativă a calității vieții și a zonei în care locuiești, în special a căminului actual. O schimbare majoră, fie în plan fizic, fie în plan psihic s-ar putea să intervină, modificându-ți total percepția, mai ales asupra membrilor familiei tale; la fel, schimbări majore pot apărea și în viața acestora, implicandu-te într-o oarecare măsură. Nu pune preț pe vorbe, nu este o zi propice comunicării și așteaptă-te să întâmpini idei ale altora care nu corespund propriilor concepții și sentimente. Se pare că astăzi tactul nu este unul din punctele forte ale nativilor acestei zodii.

Oracolscop 24 – 30 mai 2021

Balanță

Tensiunea pune stăpânire pe viața Balanțelor pe măsură ce diverse și neobișnuite forțe intervin în viața acestor nativi, recomandată fiind răbdarea și perseverența, noțiuni cheie pentru această perioadă. S-ar putea să ai de-a face cu oameni ieșiți de sub incidența legii, nefiind o zi în care Providența să fie neapărat de partea ta. Intersant este faptul că în aceasta perioadă s-ar putea să primești diverse “mesaje” ori soluționări ale problemelor prin intermediul viselor din timpul nopții.

ADVERTISING

Scorpion

Este momentul să ai grijă și să iți asumi deciziile legate de propriile finanțe, chiar dacă ești nevoit să faci mai multe lucruri în același timp. Probabil că este cazul să iei o pauză, să respiri adânc și să îți propui un termen plauzibil pentru achitarea datoriilor. Se știe, țelul este acela de a elimina orice fel de credit asumat! În momentul în care ajungi să fii mai bine organizat vei avea parte de o altă șansă de a observa imaginea în ansamblu.

Săgetător

În această zi ești “așezat” în lumina stridentă a reflectoarelor, deci pregătește-te pentru a juca rolul “vedetei”. Tocmai pentru că (din punct de vedere astrologic) în semnul tău se întâmplă un aspect care pe ceilalți nativi îi afectează, este de bun augur să profiți de această zi și să ieși din casă, bucurandu-i pe ceilalți cu propria-ți prezență. În cazul în care ai de semnat contracte și acte, asigură-te că ai înțeles corect termenii legali și că, exprimandu-te în conformitate cu propria natură, nu ești înțeles greșit de către cei cu care relaționezi.

Capricorn

S-ar putea ca astăzi să ai parte de surprize neplăcute și să fii perceput de către cei cu care intri în contact în mod contrar firii tale. S-ar putea să fie o zi extrem de grea pentru tine, deoarece trebuie să îți explici fiecare mișcare pe care o faci, fiecare decizie deoarece personalitatea ta poate fi remarcată în mod eronat de către cei în jurul cărora te afli și cu care interacționezi. Acordă-ți timp și fă o plimbare în vecinătatea ambientului tău, acest fapt ajutându-te să rămâi centrat și echilibrat.

Vărsător

Aspectele acestei zile subliniază sectorul prietenilor și anturajului tău, aducând la suprafață sentimentele pe care ei le nutresc față de tine și pe cele pe care tu le ai față de ei. Se poate ca o nouă relație să prindă contur sau, din contră, se poate ca o relație care până acum să fi fost serioasă să se rezume din acest moment la o simplă amiciție. Atenție la problemele legate de comunicare care pot interveni – este posibil ca vorbele să facă mai mult rău decât să vindece, în această zi.

Pești

Este imperios necesar să găsești echilibrul între viață de familie și carieră, mai ales astăzi, când atenția ta este îndreptată în special către preocupările financiare. Deși trăiești momentul ideal, mai ales dacă ești implicat în muncă pentru comunitatea în care trăiești, trebuie totuși, să te ocupi și de propria familie, tocmai pentru a-ți crea acel cadru fără de care nu poți trăi în siguranță. Sunt avantajate “călătoriile” în subconștient în această zi.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇