Recital inedit de muzică tehno în vârful unui masiv din Alpii elvețieni (Video)

Recital inedit de muzică tehno în vârful unui masiv din Alpii elvețieni (Video)
Foto: Facebook Teho

Cântăreţul francez de muzică tehno Teho a ales un loc mai puţin obişnuit pentru a marca finalul pauzei cauzate de pandemie, susţinând un recital în vârful unui munte cu o altitudine de 3.000 de metri din Alpii elveţieni, informează Reuters.

Cercle : Teho – Glacier 3000

What an amazing experience with Cercle! ????My new track ‘Glacier 3000’ is now available! And the full video is on Youtube! ????Links ➡️. https://smarturl.it/TehoGlacier3000

Publicată de Teho pe Joi, 13 mai 2021

Artistul a trebuit totodată să-şi depăşească frica de înălţime.

”Mi-e puţin teamă de înălţimi… aşa că primele momente pe acea scenă, fără nicio barieră de protecţie, au fost cu adevărat… speciale – până când am reuşit să mă bucur complet de privelişte”, a spus muzicianul.

ADVERTISING

''Imediat ce am început să cânt însă, m-am simţit rapid în largul meu, aşa că am fost capabil să mă bucur pe deplin de moment''.

DJ-ul, originar din Montpellier, Franţa, a spus că nu a cântat niciodată într-un loc atât de neobişnuit, înconjurat de Matterhorn, Mont Blanc şi munţii Eiger.

Artistul nu a putut susţine niciun concert cu public în ultimul an din cauza pandemiei.

''A fost un an dificil întrucât toate cluburile, festivalurile şi petrecerile au fost închise din cauza COVID-19'', a spus el.

Recitalul din vârful muntelui, care a fost susţinut pe 23 aprilie şi a fost difuzat online joi, a fost organizat de Le Cercle, o companie din domeniul livestream, care filmează şi difuzează concerte susţinute de DJ în amplasamente inedite.

Interpretarea susţinută de Teho nu este primul eveniment artistic pe care cabana Glacier 3000 l-a găzduit în scopul promovării zonei de schi şi a munţilor din împrejurimi.

Anul trecut, acrobatul elveţian Freddy Nock a mers pe cablurile telecabinei până în vârful masivului, parcurgând o parte din drum legat la ochi.

''Am luat legătura cu mai mulţi muzicieni - cei mai mulţi DJ - care doresc să susţină spectacole alături de noi în 2021'', a spus Bernhard Tschannen, directorul executiv al Glacier 3000.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

''Diversificarea este noua paradigmă atât pentru artişti, cât şi pentru organizatori de evenimente care trebuie să găsească modalităţi alternative de a face oamenii să viseze''.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇