Ministrul Muncii: O să ajungem într-adevăr în situația de a evalua reintrarea în starea de urgenţă

Ministrul Muncii: O să ajungem într-adevăr în situația de a evalua reintrarea în starea de urgenţă

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a atras atenţia, vineri, asupra faptului că Guvernul ar putea fi în situaţia de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgenţă.

Violeta Alexandru a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Botoşani, că populaţia trebuie să ia în serios semnalele autorităţilor şi să respecte regulile impuse pentru prevenirea extinderii pandemiei de COVID-19.

"Trebuie să purtăm măşti, trebuie să ne spălăm pe mâini, trebuie să luăm în serios semnalele autorităţilor. Unii dintre noi nu o fac.

ADVERTISING

Marea majoritate o fac, dar dacă nu o facem toţi şi dacă considerăm şi ascultăm tot fake news-ul PSD care ne spune că nu există niciun pericol, nu există nicio problemă că Guvernul exagerează şi cu toate acestea avem oameni bolnavi în spitale, o să ajungem într-adevăr în situaţia de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgenţă", a afirmat ministrul Muncii, la finalul unei întrevederi cu oamenii de afaceri din Botoşani.

Citește și: Nelu Tătaru: Când avem zece mii de cazuri în trei-patru zile, la nivelul întregii țări, se impune starea de urgență

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇