7 lucruri mai puțin cunoscute despre Ben Affleck

imagine

Ben Affleck este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, dar despre el mai rămân însă câteva lucruri mai puțin știute de publicul larg.

Iată care sunt acestea

1. A câștigat 1 milion de dolari pentru o reclamă – Foarte mulți actori adoră să filmeze reclame, având în vedere că sunt plătiți foarte bine și toată acțiunea durează foarte puțin. Este și cazul lui Ben Affleck, care a încasat 1 milion de dolari pentru o reclamă la compania de cosmetice L’Oreal.

O sumă considerabilă pentru Ben Affleck, care, după ce a vândut scenariul de la Good Will Hunting pentru 300 de mii de dolari, spunea că se simte cel mai bogat om din lume. 

ADVERTISING

2. E pasionat de jocuri de noroc - Una dintre marile pasiuni pe care Ben Affleck le are sunt jocurile de noroc. E foarte bun la poker și s-a regăsit printre actorii care au luat parte la jocurile organizate de Molly Bloom în urmă cu câțiva ani, alături de nume precum Matt Damon, Leonardo DiCaprio și Tobey Maguire. De asemenea, mai este pasionat și de blackjack, dar și de ruletă.

Pasiunea pentru jocurile de noroc este foarte răspândită printre actorii de la Hollywood, care adesea se adună să se distreze la o partidă de poker sau blackjack. Iar Ben Affleck este considerat printre cei mai buni jucători.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

3. A împărțit un cont bancar cu Matt Damon - Este cunoscut faptul că Matt Damon este cel mai bun prieten al lui Ben Affleck dintre toți actorii de la Hollywood.

Cei doi au crescut împreună în Boston, amândoi și-au dorit să devină actori, au scris scenariul de la Good Will Hunting și au câștigat Premiul Oscar. Dar relația lor înseamnă mai mult de atât și este bazată în special pe încredere. Atât de multă încât, la începutul carierei, au împarțit același cont bancar. Cei doi continuă prietenia și au multe filme premiate.

ADVERTISING

4. Se teme să zboare cu avionul - Având în vedere că este actor și trebuie să participe la numeroase filmări și alte evenimente la care e invitat, Ben Affleck e nevoit să zboare destul de des.

Și chiar dacă este un actor de top de câțiva ani, el nu a reușit încă să își înfrunte teama de zboruri. O explicație ar fi că Ben Affleck e conștient că nu are controlul când este în zbor.

5. Este un fan înfocat al formației Boston Celtics - O altă pasiune a lui Ben Affleck este baschetul. Iar dragostea sa pentru echipa Boston Celtics e dincolo de limite. La un moment dat, Ben Affleck a pus logo-ul formației Boston Celtics pe terenul de baschet din locuința sa.

Între timp a vândut locuința, dar dragostea pentru Boston Celtics nu a dispărut. El a fost văzut adesea la meciurile echipei în ultimii ani.

6. A făcut patru filme simultan în 2001 - Foarte mulți actori sunt foarte grijulii cu programul lor pentru a nu avea două filme în același timp.

Nici studiourilor nu le place acest lucru, dar Ben Affleck a reușit un lucru de-a dreptul spectaculos în 2001, când a filmat în 4 producții simultan: The Sum of All Fears, Changing Lanes, Jay and Silent Bob Strike Back și Pearl Harbor.

Ce-i drept, Ben Affleck era încă la începutul carierei atunci, dar a reușit să sară cu ușurință din pielea unui personaj în a altuia.

7. A fost făcut KO pe platoul de filmare - În timp ce filma pentru Reindeer Games, un film mai puțin cunoscut, Ben Affleck a fost făcut KO și a avut nevoie de spitalizare. Nu au fost probleme grave, iar el s-a putut întoarce la lucru destul de rapid.