Marcel Ciolacu comentează momentul devenit viral când i-au ieșit banii din buzunar: Șefa mea de cabinet mi-a comandat ceva de pe Internet

Marcel Ciolacu comentează momentul devenit viral când i-au ieșit banii din buzunar: Șefa mea de cabinet mi-a comandat ceva de pe Internet

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit duminică despre momentul în care i-au ieşit banii din sacou, în timpul unei conferinţe de presă, el arătând că era vorba despre suma de 500 de lei, bani pe care îi datora asistentei sale care făcuse o achiziţie pe internet. Întrebat dacă se preferă cash-ul la PSD, Ciolacu a precizat cei mai mulți folosesc cardul, dar sunt momente când se întâmplă să aibă și bancnote în buzunar.

”Nu a fost un teanc de bani, au fost 500 de lei şi am şi spus, şefa mea de cabinet mi-a cumpărat pe internet, a făcut o comandă, eu nu eram la sediu şi a plătit cu cardul. Nu aveam altă posibilitate decât pe drum m-am oprit, am scos cei 500 de lei de la bancomat şi i-am dat Iuliei cu mulţumirile de rigoare, după conferinţa de presă”, a declarat Marcel Ciolacu, la Prima TV, duminică, refrindu-se la conferinţa de presă în care a vorbit două minute cu banii ieşindu-I din sacou.

ADVERTISING

Întrebat dacă se poartă cash-ul la PSD, având în vedere că şi fostul premier Mihai Tudose declarase că nu deţine card bancar, Ciolacu a precizat că majoritatea social-democraţilor folosesc totuşi cardul.

”Între timp şi Mihai Tudose are card. Marea majoritate folosim cardul, dar sunt momente când ai si bani cash în buzunar, dar nu sume importante”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a susţinut, în 18 martie, o conferinţă de presă, în care a abordat mai multe teme de actualitate, printre care și numeroasele probleme pe care le are agricultura românească, inclusiv de ordin financiar.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La un moment dat, Ciolacu a scos o hârtie cu notiţe din buzunarul de la piept, dar şi mai multe bancnote. Mai mult de două minute din conferinţă Ciolacu a vorbit în timp ce banii i se vedeau de sub haină.

Fotografia cu momentul a devenit virală pe reţelele de socializare, fiind distribuită chiar şi de Marcel Ciolacu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇