Reacția lui Șumudică după scandalul din Turcia

Reacția lui Șumudică după scandalul din Turcia

Marius Șumudică a reacționat după scandalul iscat după victoria lui Gaziantep pe terenul celor de la Denizlispor, scor 0-1.

Antrenorul român a fost atacat de președintele și unul dintre jucătorii adverși, deranjați de modul în care acesta s-a bucurat.

"Noi ne-am bucurat pentru victorie. Este una imensă pentru noi deoarece cu ea, practic, ne îndeplinim obiectivul. Başkanul nostru este lângă noi, ţine foarte mult la echipă şi ne-am bucurat că am învins.

Este normal ca adversarul să fie foarte nervos, mai ales că a intrat în hora retrogradării, aşa că înţelegem frustrarea lor. Bucuria mea este prea mare ca să fiu supărat pentru acest incident. Deranjant, e adevărat"

Marius Șumudică, la Digi Sport
ADVERTISING

Șumudică și portarul lui Gaziantep au jubilat în fața tribunei oficiale, unde se aflau președintele și ceilalți oficiali ai lui Denizlispor, iar spiritele s-au aprins.

Președintele lui Denizlispor, Ali Cetin, a aruncat o sticlă de apă în diirecția lui Șumudică. Apoi, fotbalistul Mustafa Yumlu s-a îndreptat nervos către antrenorul român, dar, din fericire, stewarzii au reușit să-l calmeze.

În cele din urmă, Șumudică a reușit să ajungă la vestiare fără să fie lovit.

Guray Vural a marcat singurul gol al întâlnirii dintre Denizlispor și Gaziantep, în minutul 24.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇