Fiul lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată pentru trafic de droguri

Fiul lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată pentru trafic de droguri

Sică Dumitrescu, fiul fostului mare fotbalist român Ilie Dumitrescu, a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri de mare risc!

Potrivit Gândul, Sică Dumitrescu și încă o persoană sunt acuzați de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Sică Dumitrescu ar fi vândut cocaină în spatele cafenelei deținute de familie în Centrul Vechi.

"Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc. Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, la data de 14.01.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană desfășoară activități de comercializare de cocaină pe raza municipiului București”, notează DIICOT.

ADVERTISING

"În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că, la data de 18.01.2021, în apropierea unui restaurant din centrul Capitalei, cei doi inculpați au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină, în schimbul sumei de 1.350 de lei", continuă comunicatul procurorilor.

Sică Dumitrescu a jucat la echipa de juniori a Viitorului Constanța și la Dinamo 2.

Ilie Dumitrescu are patru copii din două casnicii: Dani (32 ani), Sică (27 ani), Toto (23 ani) și Mayra (17 ani). Fostul component al Generație de Aur ar avea și un copil din flori, Elisabeta (34 ani).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇