Dr. Daniela Cățănas: Proceduri non-invazive pentru un ten tânăr și frumos

Dr.-Daniela-Catanas-ziare.com-2
Foto: Daniela Cățănas

Cu ajutorul procedurilor estetice avem posibilitatea de a ne păstra frumusețea naturală cât mai mult timp posibil, de a evidenția trăsăturile frumoase, dar și de a obține o întinerire a pielii chiar și cu până la 10 ani. Medicul specialist în dermatologie, Daniela Cațanas folosește în cabinetul său proceduri non-invazive pentru un ten tânãr, frumos și sănătos!

Printre tratamentele recomandate regăsim injectarea cu Ellanse, un produs inovator care stimulează colagenul propriu, având un puternic efect de întinerire. Acesta acționează ca un biostimulator al țesuturilor, având un mecanism unic și inovator de acțiune dat de compoziția sa.

ADVERTISING

“Imediat dupa injectare, Ellanse creează un volum vizibil în țesut. Deosebirea principială dintre acest produs și alte preparate similare constă în faptul că acesta stimulează colagenul de tipul I, caracteristic pielii tinere. Colagenul de tip I conferă pielii suplețe, elasticitate și fermitate. Acest proces începe imediat după injectarea preparatului, însă efectul liftingului este mai vizibil după 4-6 săptamani, cu un maxim la 8-9 săptămâni și se menține întreaga perioadă de aflare a preparatului în piele (de la 1 la 4 ani, în funcție de varianta aleasă)”, susține dr. Daniela Cățănas.

Injectarea cu fillerul Ellanse este utilizată cu succes pentru: reducerea/eliminarea ridurilor, efectul de lifting, modelarea conturului feței, rejuvenarea/întinerirea pielii

ADVERTISING

Producatorii fillerului Ellanse au fost premiați în 2011 pentru tehnologie inovativă în domeniul substanțelor de umplere din medicina estetică.

Gama de produse Ellanse are 4 formule de tratament în funcție de concentrația substanțelor active și de durata de acțiune în țesut, astfel că vom alege produsul în funcție de nevoile tenului. 

Detalii:

www.drcatanas.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇