Adrian Streinu-Cercel a demisionat de la conducerea Institutului „Matei Balș”. Cine îi ia locul

Adrian Streinu-Cercel a demisionat de la conducerea Institutului „Matei Balș”. Cine îi ia locul

Adrian Streinu-Cercel a demisionat din funcția de Director al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş” din Capitală. Medicul renunță la conducerea acestui spital pentru cariera de parlamentar.

În locul său a fost numită interimar Maria Nițescu, medic primar specialitatea igienă alimentației și nutriție, transmite Digi 24.

Streinu-Cercel este acum senator din partea Partidului Social Democrat. El s-a aflat, la alegerile parlamentare, pe poziția a doua pe listele PSD din Senat în București, după Gabriela Firea.

ADVERTISING

De altfel, Streinu Cercel a primit deja o funcție de la PSD, în Parlament. El conduce de-acum Comisia pentru Sănătate Publică din Senat.

Orban spune că Rafila și Streinu Cercel greșesc că vor candida pentru PSD: Nu mai au niciun fel de credibilitate în opiniile legate de pandemie. Firea îl acuză de o invidie care i se vede pe faţă

Reamintim că, în luna aprilie, acesta a fost demis de la conducerea Comisiei anti-COVID a Ministerului Sănătăţii, de către ministrul Nelu Tătaru, pentru că a promovat un ”plan de vacanţă” care nu se află în viziunea Guvernului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇