Gigi Becali amenință și ii cere 10 milioane de euro unui jucător al lui FCSB

Gigi Becali amenință și ii cere 10 milioane de euro unui jucător al lui FCSB

Gigi Becali îl amenință pe Bogdan Planic după ce fundașul sărb nu s-a mai prezentat la antrenamente.

Într-o intervenție la Digi Sport, finanțatorul lui FCSB îi cere 10 milioane de euro lui Planic:

"N-a mai vrut el, a zis că vrea să rămână liber. Pe 15 zile nu li s-au dat salariile. Cum n-a primit? Am luat banii de la stat și i-am dat lui. Era pușcărie dacă nu-i dădeam. El contestă, dar FIFA spune de procedurile naționale. Dacă contestă, e problema lui, dar nu lăsa echipa în situația asta! Plecai după ce terminai! Atunci m-a ambiționat și am zis să vedem care pe care! Eu n-am ce pierde. El mai are încă un an contract.

ADVERTISING

10 milioane, atât are clauză și cine semnează cu el răspunde. Care e problema dacă a fost în șomaj? El a luat salariul întreg pe luna aprilie și mai. Nu am ambiții. Dacă ai contract, respectă-l. Cum eu îl țin pe Stan și îi dau bani și nu joacă, cum trebuie să-i dau bani lui Petre, așa și Planic trebuie să respecte contractul, iar dacă nu-l respectă trebuie să răspundă conform legii.

N-a venit omul la antrenament, a zis că face presiune, că vrea să fie liber. Bine, bă, și Man, Tănase și Coman vor să fie liberi. Nu și-a riscat cariera lui, riscă clubul care-l ia. Ei pot zice că acel contract de 3 ani e expirat, dar el mai are un contract pe un an înregistrat.

ADVERTISING

Se duce și joacă la clubul care îl ia, dar după el răspunde de suma de 10 milioane de euro, clauza de reziliere. El și cu clubul care-l ia. Ei trebuie să plătească suma de 10 milioane L-am întrebat . Nu, el vrea să plece gratis. Gratis nu se poate. Dacă nu vrei așa, atunci 10 milioane"

Bogdan Planic susține ca întelegerea sa cu FCSB expiră la sfârșitul acestei luni, în timp ce Becali e convins ca angajamentul lui apărătorului de 28 de ani se încheie la anul.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇