Presa din Italia, anunț despre transferul lui Radu Drăgușin: Încă o echipă de top îl are pe listă, după Napoli

Presa din Italia, anunț despre transferul lui Radu Drăgușin: Încă o echipă de top îl are pe listă, după Napoli

Rezervă la Tottenham în marea majoritate a timpului, Radu Drăgușin (22 de ani) nu duce lipsă de oferte.

Napoli, echipă despre care s-a scris deja că îl are pe Drăgușin pe listă pentru un posibil transfer, nu este singurul club din Italia care se interesează de situația fundașului român.

Jurnalistul Marco Conteiro anunță că Juventus ia serios în calcul varianta unui împrumut al lui Radu Drăgușin. Cristiano Giuntoli, directorul sportiv al lui Juventus, este cel care îl vrea pe Drăgușin înapoi la echipa de unde a plecat la Genoa, în 2022, sub formă de împrumut și apoi transfer definitiv.

ADVERTISING

Rămâne de văzut dacă Juventus va avansa pe această "pistă" și dacă Tottenham va fi de acord cu cedarea fundașului român sub formă de împrumut.

Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, a comentat o posibilă revenire a jucătorului la Juventus.

"Noi nu știm nimic, deocamdată. Nu ne-a sunat nimeni, nu ne-a anunțat nimeni, nu ne-a zis nimic Tottenham. Nu ne gândim să plecăm, cel puțin acum. Ați văzut că a jucat aseară tot meciul. (n.r. ce ar însemna o revenire la Juventus) Cei de acolo au renunțat la el pentru niște milioane, vreo 10, cam așa. Nu ne gândim la niciun transfer, deocamdată", a declarat Florin Manea, conform sportpesurse.ro.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇