O echipă din Europa League are 13 jucători cu coronavirus: Decizia luată de UEFA

UEFA a dat undă verde disputării partidei dintre Napoli şi AZ Alkmaar, din grupele Europa League, în ciuda faptului că treisprezece dintre jucătorii echipei olandeze au dat rezultate pozitive la coronavirus şi nu vor putea face deplasarea în Italia, a informat marţi clubul din Eredivisie.

”Meciul se va disputa, conform deciziei UEFA, cu excepţia cazului în care autorităţile locale îl interzic”, a declarat echipa olandeză, care intenţionează să călătorească miercuri la Napoli cu doar 17 jucători.

ADVERTISING

Dintre cele treisprezece cazuri de Covid-19 înregistrate în rândul jucătorilor, opt au fost depistate marţi, dar aceştia nu prezintă simptome.

Membri ai Consiliului municipal din Napoli au cerut ca echipa olandeză să fie pusă în carantină şi să fie împiedicată să sosească în oraş, dar decizia de a suspenda meciul depinde de autorităţile regionale de sănătate.

O altă echipă din grupa F a Europa League, Rijeka (Croaţia), a anunţat luni cazuri de coronavirus în rândul jucătorilor însă va disputa partida cu Real Sociedad (Spania).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iată ce mai puteți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇