Presa din Scoția intervine în cazul lui Ianis Hagi după acuzațiile de nepotism

Presa din Scoția intervine în cazul lui Ianis Hagi după acuzațiile de nepotism

Presa din Scoția a intervenit în cazul lui Ianis Hagi după ce prezența sa la echipa națională a stârnit controverse.

Mai multe voci au criticat convocarea lui Ianis Hagi la echipa națională și au invocat inclusiv faptul că este fiul lui Gică Hagi.

În replică, jurnaliștii de la Ibrox News au explicat de ce Ianis Hagi nu poate fi acuzat de nepotism.

"Deși este de la sine înțeles că tatăl lui Hagi, Gheorghe, este unul dintre cei mai emblematici fotbaliști ai României, este o afirmație îndrăzneață să pui direct eticheta de nepotism. Totuși, Hagi a jucat în toate cele patru meciuri de la Euro 2024, ca titular două dintre ele, după un împrumut modest la Alaves.

ADVERTISING

Acum, după ce reprezentanții lui Hagi și Rangers par să fi trecut peste impasul legat de clauza nebunească din contract, va fi interesant de văzut cât de des va fi folosit în echipă. Încă nu este clar dacă Clement îl apreciază sau nu. Cartonașul roșu primit împotriva celor de la St Johnstone a fost ca și cum el a făcut un pas înainte și doi înapoi, însă speranța este ca acest fotbalist evident talentat să mai poată oferi un impact solid în acest sezon", a scris Ibrox News.

Ianis Hagi a disputat doar un meci pentru Rangers în acest sezon, dar a fost eliminat. El va reveni pe teren la finalul lunii octombrie.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇