FCSB poate aduce un golgheter străin ce poate fi naturalizat și de România. Suma de transfer e piperată

FCSB poate aduce un golgheter străin ce poate fi naturalizat și de România. Suma de transfer e piperată

FCSB ar putea transfera un golgheter surprinzător, un jucător din străinătate cu orgini românești ce ar putea fi chiar naturalizat în curând de echipa națională a României, în căutare de atacanți pur sânge.

Discutăm despre mai puțin cunoscutul în acest moment Raul Florucz, jucătorul celor de la Olimpija Ljubljana, acolo unde are parte de un adevărat start de sezon de vis, cu 8 goluri marcate în 13 partide.

Acesta a intrat în atenția mai multor cluburi importante, printre care se află și campioana României FCSB. Florucz se duelează în Slovenia cu un alt fost jucător de la campioana României, Marco Dulca, care evoluează pentru NK Celje.

ADVERTISING

Raul Florucz s-a născut la Vocklabruck, în Austria, din părinți români, originari din Arad. Iar acum doi ani, vârful a declarat că își dorește să reprezinte țara noastră la nivel de echipe naționale, deși ar avea dreptul să joace și pentru Austria.

„L-am întrebat pe Marco dacă știa că Raul Florucz e român. Dar nu știa. Putea și Florucz să îi fi spus lui Marco detaliul ăsta. Chiar urmăresc aceste echipe din Slovenia: Celje, Maribor și Ljubljana”, a declarat Cristi Dulca, tatăul fotbalistului român, pentru Digi Sport.

ADVERTISING

Jurnaliștii de la Nogomania susțin că fotbalistul în vârstă de 23 de ani e și pe radarul celor de la FCSB: „Potrivit informațiilor noastre, Steaua, cel mai mare club din România, care în ultimii ani a evoluat sub numele de FCSB, se interesează de Florucz. FCSB are banii pentru a-l transfera. Cel mai mult a plătit 3 milioane de euro pentru un jucător, Florinel Coman, dar a scos din buzunar în mai multe rânduri două milioane”, au notat de curând jurnaliștii sloveni.

FCSB tocmai a achitat peste 2 milioane de euro pentru a-l aduce pe Daniel Bîrligea la FCSB, de la CFR Cluj, acesta marcând deja de trei ori pentru campioana României, inclusiv de două ori în Europa League.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!