Presa scoțiană l-a analizat pe Ianis Hagi pentru prestația sa din meciul cu Cipru: „S-a putut vedea”

Presa scoțiană l-a analizat pe Ianis Hagi pentru prestația sa din meciul cu Cipru: „S-a putut vedea”

Ianis Hagi a evoluat în ultimele 18 minute ale întâlnirii câștigate de România cu Cipru, în grupa de Nations League, scor 3-0, mijlocașul având un gol anulat pe motiv de offside în minutul 86.

Presa scoțiană a urmărit cu atenție minutele jucate de românul de 25 de ani, sugerând că acesta are valoarea necesară pentru a se impune în echipa de start a lui Rangers, unde recent a revenit la prima echipă, după decizia belgianului Philippe Clement.

În meciul cu St.Johnstone, Hagi a dat o pasă de gol, dar apoi a văzut și un cartonaș roșu. Scoțienii scriu că Hagi a intrat bine în meci la Larnaca și că șansele sale de titularizare la Rangers cresc:

ADVERTISING

„Chiar dacă a fost pe teren doar 18 minute, s-a putut vedea impactul său asupra jocului şi evoluţia lui cu siguranţă că i-a crescut şansele de a prinde un loc de titular la Rangers, sub comanda lui Clement. Tom Lawrence şi Nedim Bajrami au fost cei care au ocupat rolul lui Ianis, dar s-ar putea să fie înlocuiţi de internaţionalul român în cazul în care forma acestuia va continua să crească”, au scris cei de la ibroxnews.com.

În partida precedentă de Nations League, tot așa intrând din postura de rezervă, Ianis Hagi a produs un penalti și a dat o pasă de gol în partida cu Lituania de acasă, scor 3-1.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!