UEFA a decis arbitrul care va conduce întâlnirea dintre Lituania și România

UEFA a decis arbitrul care va conduce întâlnirea dintre Lituania și România

UEFA a luat hotărârea în ceea ce privește centralul care va împărți dreptatea la partida dintre Lituania și România, din Liga Națiunilor, de marți seara.

E vorba de un tânăr de 33 de ani, scoțianul Nicholas Walsh, care a mai arbitrat echipe din România, însă acestea nu au câștigat niciodată. Este cunoscut pentru faptul de a fi la centru în meciul de coșmar pe care FCSB l-a disputat în 2022, un 0-5 pe teren propriu cu danezii de la Silkeborg, în grupele Conference League.

Naționala României nu a arbitrat-o, însă a fost al patrulea arbitru în 2019, la meciul cu Norvegia, scor 1-1, din preliminariile EURO 2020, care s-a disputat pe Arena Națională.

ADVERTISING

Nicholas Walsh va fi la centru, iar asistenții săi vor fi Graeme Stewart și Calum Spence. Arbitru de rezervă va fi Christopher Graham, după cum anunță UEFA.

El a mai arbitrat și Universitatea Craiova, tot acum doi ani, în egalul, 1-1, cu israelienii de la Beer Sheva, din play-off-ul Conference League, manșa tur.

„Tricolorii” vor înfrunta Lituania, la Kaunas, marți de la 21,45, LIVE pe SpotMedia.ro. În tur, pe stadionul Ghencea, scorul a fost 3-1 pentru noi.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!