Rapidul nu se regăsește și pierde și un amical cu o divizionară secundă. Debuturi importante pentru giuleșteni

Rapidul nu se regăsește și pierde și un amical cu o divizionară secundă. Debuturi importante pentru giuleșteni

Rapid București a dezamăgit din nou, de data aceasta într-un amical, Marius Șumudică negăsind în continuare bagheta magică pentru a aduce un plus la gruparea de sub Grant.

Profitând de pauza destinată echipelor naționale, Rapid a programat un amical cu divizionara secundă FC Voluntari, rezultatul fiind unul surprinzător și din nou dezamăgitor, 0-1!

Interesant este că pentru alb-vișinii au debutat 3 jucători, Boupendza, N'jie și Dobre, primii doi fiind aduși de mai demult, dar abia acum au putut fi pregătiți fizic la un nivel corespunzător. Iar Alex Dobre a semnat zilele trecute cu Rapid, după ultima sa aventură în Portugalia, la Famalicao. Cei trei vor putea juca pentru Rapid începând cu etapa următoare, când giuleștenii vor primi vizita Farului pe 21 octombrie, de la 21:00.

ADVERTISING

Aaron Boupendza (28 de ani, atacant), Clinton N'jie (31, aripă dreapta) și Alex Dobre (26, aripă stângă) au purtat pentru prima dată tricoul vișiniu. Ionuț Andreș a marcat singurul gol al meciului în minutul 55.

REZUMAT: FC Botoşani - Rapid 2-0. Şumudică, învins de ultima clasată

Cei trei amintiți mai sus au jucat până în minutul 56, fiind înlocuiți. La Rapid a jucat și Andrei Șucu, fiul finanțatorului din Giulești.

Echipa Rapidului în amicalul cu FC Voluntari: Aioani - Onea, Săpunaru (46’ Gojkovic), Blazek, Braun (69’ R. Maria) - Hromada (84’ Avram), Christensen (56’ Emmers) - Dobre (56’ Hasani), N’Jie (56’ A. Șucu), Micovschi - Boupendza (56’ Burmaz).

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!