Verdictul lui Adrian Porumboiu după eliminarea lui Darius Olaru din meciul PAOK - FCSB

Verdictul lui Adrian Porumboiu după eliminarea lui Darius Olaru din meciul PAOK - FCSB

Adrian Porumboiu a dat verdictul după ce Darius Olaru a fost eliminat în meciul dintre PAOK și FCSB din Europa League.

Olaru a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 55, pentru un henț.

În opinia lui Adrian Porumboiu, decizia arbitrului a fost greșită deoarece, înaintea acestei faze, Olaru a fost faultat.

"O impresie generală e că a încercat să fie cât mai exact (n.r. arbitrul). Și n-am putea să spunem că până la faza cu Olaru au fost faze în care a dezavantajat-o pe Steaua, ar fi incorect. Dar, cu atâta scrupulozitate a interpretat toate fazele, mai puțin cea cu Olaru, în care, dacă era atent, vedea că prima dată a fost un fault, a continuat, a ajuns jos. Acel henț pe care l-a făcut căzând nu oprea un atac. După părerea mea, e o greșeală. Greșit, greșit, greșit!

ADVERTISING

Prima dată a greșit arbitrul, pe urmă, dacă vedeți faza, Olaru a avut un atac prelungit, a continuat, s-a întors. Era într-o stare de extenuare ca și efort fizic, dar avut atâtea posibilități să joace mingea altfel decât s-a întâmplat nefericit să se întoarcă, să se răsucească și apoi să cadă cu mâna pe minge. În contextul jocului și al deciziilor pe care le-a luat pe toată durata partidei mi s-a părut anapoda decizia arbitrului acolo. El trebuie să vadă că nu orice henț are intenția de a opri o fază de atac. El vine după niște faulturi care au fost succesive, l-au ținut, s-au și ținut, au fost reciproce.

ADVERTISING

Olaru era în posesia balonului, deci el nu avea de gând să faulteze sau să joace mingea cu mâna. S-au împins, l-a împins, s-au ținut. Niciodată nu se dă al doilea galben acolo. Nu e o fază clară de galben. A mai interpretat câteva faze și în favoarea Stelei, tot la fel niște faulturi mărunte pe care nu le-a dat și altele pe care le-a dat", a spus Porumboiu pentru Fanatik.

FCSB a câștigat pe terenul lui PAOK Salonic în Europa League, scor 1-0, după un meci în care a jucat aproape o repriză în inferioritate numerică.

ADVERTISING

După acest rezultat, FCSB are punctaj maxim în primele două etape din Europa League și ocupă locul 4 la egalitate cu Lazio, Lyon, Tottenham și Anderlecht.

Etapa următoare, FCSB o va întâlni pe Rangers în deplasare, într-un meci programat pe 24 octombrie.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇