Presa scoțiană îl cere din nou pe Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers după o nouă accidentare de ultimă oră

Presa scoțiană îl cere din nou pe Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers după o nouă accidentare de ultimă oră

Se discută din nou despre posibilitatea ca Ianis Hagi să fie iertat și să fie adus din nou în lotul primei echipe de către antrenorul Philippe Clement.

Ianis Hagi e cerut înapoi, pentru a câta oară, de către jurnaliștii scoțieni din Glasgow, după ce Rangers a mai pierdut un titular valid din lot. E vorba de columbianul Oscar Cortes, care s-a accidentat la antrenament. De asemenea, un alt rival de pe postul românului, galezul Rabbi Matondo a suferit o ruptură musculară.

Cortes, extremă dreapta, s-a accidentat la antrenament, diagnosticul fiind o contuzie puternică, după ce Matondo, titularul de pe partea stângă, a suferit o ruptură musculară și va absenta toată luna octombrie.

ADVERTISING

„Există o soluție evident dureroasă pentru club: Ianis Hagi. O linie de trei Cerny-Bajrami-Hagi ar fi echilibrată, la înălțime tehnic și capabilă de cifre bune. Ultimele două goluri marcate de Hagi la echipa B n-au fost în mod cert ignorate de Clement. Faptul că el înscrie pătrunzând spre centru și finalizând cu piciorul stângul este exact ce îi cere Clement lui Ross McCausland să exerseze mai mult. De ce să nu alegi jucătorul care face deja acest lucru?”, a notat editoralistul Gavin Kelly pentru Rangers News.

ADVERTISING

Hagi a fost trimis la echipa secundă și pentru motive pecuniare. Dacă ar mai fi evoluat un singur meci, ar fi trebuit, conform contractului, să i se mărească salariul cu 7000 de euro. 99 de meciuri a bifat băiatul lui Gică Hagi în Scoția, marcând de 16 ori.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!