Moda de toamnă - ce rochii lungi de ocazie sunt în trend în acest sezon?

Moda de toamnă - ce rochii lungi de ocazie sunt în trend în acest sezon?

Se tot vorbește în ultima vreme despre consumerism și despre fast fashion. Despre cum preferăm să alegem rapid, ce este la îndemână și nu ne gândim la adevărata calitate a ceea ce îmbrăcăm. Dar ce ați spune dacă am putea să le avem pe toate? Să fie și accesibil pe deasupra. Despre asta este vorba în povestea DY Fashion, magazin online cu articole vestimentare pentru femei. 

Aici, moda este accesibilă, indiferent că vorbim de ținute casual, office sau de rochii lungi de ocazie. Parte din colecțiile disponibile sunt de brand propriu. Așadar, cele interesate să fie mereu o apariție demnă de admirat, care țin cont și de trendurile actuale, dar și de atemporalitate în lumea modei, ar face bine să descopere dyfashion.ro. 

ADVERTISING

Dăm tonul modei de toamnă! 

Începutul de toamnă aduce în atenția doamnelor și domnișoarelor rochii de ocazie midi sau lungi. Facem ușor și trecerea spre sezonul rece, ocazie cu care completăm garderoba de ocazii cu materiale mai groase. 

Dacă preferăm în continuare rochiile cu bretele subțiri sau pe cele sexy, cu spatele gol, este necesară o completare - șal, sacou. În schimb, cele practice sau care pur și simplu nu doresc să facă o suprapunere de materiale, vor alege din start rochiile cu mâneci. 

La DY Fashion sunt disponibile variante cu mâneci evazate, cu umeri căzuți, poate chiar cu mâneci lungi. Sunt preferate țesături mai pline, dar în continuare și fluide, care să pună în valoare corpul, la fiecare mișcare. O rochie din mătase naturală, cu mâneci lungi și decolteu în V, care combină un contrast al culorilor face ca ținuta să fie imediat remarcată. Nu trecem ușor cu vederea nici peste rochia cu volane, din voal. Acestea sunt câteva dintre rochiile disponibile, cele care dau tonul modei în acest sezon. 

ADVERTISING

Cât despre partea cromatică, remarcăm diversitate. Fucsia, mov sau negru, broderia aurie, reflexiile de asemenea. Contrar primului gând și anume aceluia conform căruia toamna predomină preferința pentru rochiile maro și alte nuanțe derivate, iată că paleta cromatică propusă este mai diversă. 

Indiferent de ocazie, modă sau anotimp, unele alegeri sunt mereu bune 

Despre celebra rochie neagră - little black dress - se spune că orice femeie ar trebui să aibă o variantă de genul în garderobă. Similar cu o rochie mulată și una scurtă. O rochie neagră sau una roșie pot fi salvatoare uneori și nu degeaba se spune, când ești în dubii, roșu sau negru sunt idei grozave. Depinde însă și de context - negrul este perfect la rochii de seară, roșul la rochii îndrăznețe. 

ADVERTISING

Ce purtați dacă doriți să ascundeți zona abdominală? Un truc eficient este să alegeți o rochie conică, de altfel un croi atemporal. Linia urmărește silueta, așadar nu dă de bănuit că intenția este, de fapt, aceea de a ascunde zona taliei. Poate fi o combinație elegantă, cu dantelă și broderie, poate fi simplă, într-o notă plăcută de roz. 

Pentru cele lipsite de inspirație, pot găsi în portalul DY Fashion un ajutor de nădejde. În acest sens, vor putea găsi aici diversitatea de care au nevoie. În funcție de evenimentul la care urmează să participe, de stilul preferat, de silueta și chiar și de dress code-ul impus, alegerea rochiei poate fi o adevărată aventură. Au însă motive în plus pentru care să comande de aici. Susțin producătorii autohtoni, au parte de livrare gratuită oriunde în țară și, în plus, sunt răsfățate de prețuri avantajoase, accesibile. 

Oferta completă și una din cele mai variate colecții de rochii le veți găsi în pagina oficială, dyfashion.ro.