FCSB, amenințată de propriul jucător: "Vor băga mâna în buzunar"

FCSB, amenințată de propriul jucător: "Vor băga mâna în buzunar"

FCSB se află în conflict cu propriul jucător, care a trecut la amenințări prin intermediul impresarului său.

Fundașul stânga David Kiki a fost scos de pe lista pentru meciurile din campionat, spre nemulțumirea sa.

Prin intermediul impresarului Mihai Joița, Kiki a amenințat conducerea FCSB că va suporta consecințele acestei decizii.

„Nu este scos de pe lista de Superliga și nici nu poate fi scos, pentru că e împotriva regulamentelor. Nu e scos de pe listă, jucătorul e accidentat. Poate că a fost scos pe perioada în care este accidentat. Dar, în cazul în care un jucător este scos de pe listă, se poate îndrepta împotriva clubului, pentru că, practic, i se îngrădește dreptul la muncă.

ADVERTISING

N-am verificat dacă mai e pe listă, având în vedere că este accidentat. În momentul în care jucătorul își revine și este apt de joc, dacă se stabilește că a fost scos de pe listă, probabil că domnul Becali va fi nevoit să bage mâna în buzunar.

Contravine contractului pe care l-a semnat. E valabil pentru orice jucător. Până la urmă, el dă banii. Atâta timp cât omul plătește, când te angajezi la el, cam știi cum stă treaba. Și chestia cu scosul de pe listă cred că e o șicană, ca să pună presiune”, a explicat Mihai Joița, impresarul lui David Kiki, conform Prosport.

ADVERTISING

David Kiki a venit la FCSB în vară, liber de contract, după despărțirea de Farul Constanța.

El a primit 200 de mii de euro la semnătură, dar evoluțiile slabe i-au determinat pe cei de la FCSB să-l scoată din lot.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇