Daniel Bîrligea, pus la punct la FCSB după doar 45 de minute jucate la debutul său cu Petrolul: ”La mine așa trebuie să joci!”

Daniel Bîrligea, pus la punct la FCSB după doar 45 de minute jucate la debutul său cu Petrolul: ”La mine așa trebuie să joci!”

Atacantul român Daniel Bîrligea și-a făcut debutul în tricoul celor de la FCSB, în egalul bifat sâmbătă seara de campioană, scor 1-1, în runda curentă de Superliga, după un gol primit practic la ultima fază.

Jucătorul adus cu surle și trâmbițe de la rivala CFR Cluj, pentru care s-au plătit peste 2 milioane de euro, a fost titular în Ghencea, însă a fost scos la pauză, după prime 45 de minute în care a impresionat prea puțin.

După joc, patronul Gigi Becali a reacționat, comentând evoluția lui Bîrligea și aducând și motivele pentru care el a fost înlocuit, emițând chiar un prim avertisment: „Cum să mi se pară? Nu pot să spun după un joc. Să vedem, ce să spun după o repriză? L-am schimbat că nu a contat deloc în joc. Nu a contat deloc. O să vorbesc cu el, pentru că la mine ca să joci trebuie să nu fugi de joc. Trebuie să te arăți la joc. Să nu cumva să facă și el ca alții, unii care au mai ajuns pe la FCSB. O să vedem. Cum să n-am răbdare?, că am dat bani, milioane pe el. Dar trebuie să înțeleagă că trebuie să joace ca la CFR. Nu vreau mai bine, doar să joace ca la CFR. Să vină să primească mingea, nu să stea unde nu o poate primi”, a afirmat patronul FCSB la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

REZUMAT | FCSB - Petrolul 1-1. Campioana, egalată la ultima fază, după gafa lui Târnovanu

Petrolul a smuls un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30, după eliminarea directă a lui Mihai Popescu. FCSB se află la 5 puncte acum de locul 6, ultimul de playoff, ocupat chiar de Petrolul.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!