Fanii lui Rangers și-au pierdut răbdarea și îl cer pe Ianis Hagi la prima echipă: ”Îngrozitor!”

Fanii lui Rangers și-au pierdut răbdarea și îl cer pe Ianis Hagi la prima echipă: ”Îngrozitor!”

Glasgow Rangers l-a lăsat din nou pe Ianis Hagi în afara lotului și în runda curentă a campionatului de fotbal din Scoția s-a impus, scor 1-0, în deplasarea de la Dundee United.

Într-un meci din runda cu numărul 5 din Scottish Premiership, singurul gol a fost adus de Lawrence, în minutul 7. Pentru Rangers a debutat duminică transferul realizat în această vară, Nedim Bajrami (25 de ani), adus de la Sassuolo pentru 4 milioane de euro.

Albanezul adus pe același post cu Hagi a dezamăgit profund și a fost notat cu 2 de presa scoțiană, care l-a analizat astfel: ”Debut îngrozitor. Fanii abia așteptau să-l vadă la lucru. Dar după ce a jucat 45 de minute pe postul de extremă stânga, fără să contribuie cu nimic la jocul echipei, a arătat că trebuie să-și îmbunătățească semnificativ nivelul”, au notat scoțienii de la Ibrox News.

ADVERTISING

De asemenea, și suporterii l-au cerut pe Hagi în repetate rânduri de-a lungul partidei de la Dundee, scriind pe rețeaua X, fostul Twitter: ”Mă întreb cum se simte când vede că nu poate să joace în această echipă” sau ”Nu știu de ce Hagi nu a jucat în meciul ăsta”, au scris doi dintre fani pe rețelele sociale.

La Rangers, în trei ani, Hagi a adunat 16 goluri și 21 de assist-uri în 99 de meciuri.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!