FCSB, pedepsită de UEFA: Campioana României și-a aflat pedeapsa după ce a fost reclamată

FCSB, pedepsită de UEFA: Campioana României și-a aflat pedeapsa după ce a fost reclamată

FCSB și-a aflat pedeapsa primită din partea UEFA pentru scandările cu tentă rasistă de la finalul meciului cu LASK Linz (1-0, pe Stadionul Steaua).

UEFA a amendat FCSB cu 20.000 de euro. Forul continental a închis două sectoare ale Stadionului Steaua la viitorul meci „acasă” din competițiile europene. Asta după ce FCSB a fost reclamată de reprezentatul FARE (Fotbal împotriva Rasismului în Europa) pentru scandări cu tentă rasistă la finalul meciului cu LASK Linz.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, a confirmat pedeapsa primită de la UEFA și a spus că sunt așteptate clarificări în privința stadionului, deoarece meciul cu RFS - primul din Europa League - se va juca pe Arena Națională.

ADVERTISING

«Mulțumită» reprezentantului FARE, care, după 10 minute de la terminarea meciului, a înregistrat el că un pâlc de suporteri ar fi cântat piesa aceea, a Rapidului, a trimis din nou la UEFA - cu o traducere mot-a-mot: «Domne, este ceva înfiorător ce se întâmplă acolo. Este rasism dus la extrem».

Am primit 20.000 de euro amendă și sectoarele de la 115-121 din Ghencea închise pentru meciul cu letonii.

Noi am trimis un mail în care am solicitat în care să ni se spună ce se întâmplă, deoarece nu vom juca în Ghencea, ci pe Arena Națională. Sperăm să jucăm pe Arena Națională. Așteptăm răspunsul UEFA. Probabil că unde stau ultrașii noștri, la inelul 1 (în peluză), va fi închis”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!