FCSB confirmă vestea de ultim moment primită: "Ce să facem!?"

FCSB confirmă vestea de ultim moment primită: "Ce să facem!?"

FCSB a confirmat vestea de ultim moment primită de campioana României înaintea reluării campionatului, după pauza pentru meciurile echipei naționale a României.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a confirmat că meciul cu Petrolul din etapa a 10-a a Superligii nu se poate disputa pe Arena Națională din cauza unui festival gastronomic organizat pe aleile care înconjoară cel mai mare stadion al țării.

Stoica a spus că partida cu Petrolul se va disputa pe Stadionul Steaua, deși campioana României își dorea Arena Națională. Nici arena de la Arcul de Triumf nu a putut fi accesată de echipa "roș-albastră".

ADVERTISING

"Ce să facem dacă altă variantă nu avem? Dacă bucureştenii sunt disperaţi să mănânce mâncare asiatică trei zile la rând?! Am încercat pe Arc, pe Arc se putea doar vineri, vineri nu voiau televiziunile. Am vrut să ne luăm rămas bun de la Stadionul Steaua cu o calificare în prelungiri, dar vom juca acolo şi cu Petrolul.

Până atunci, gazonul îşi va reveni (n.r - pe Stadionul Steaua). Ştiu că se va mai juca un meci acolo, dar cât de cât o să-şi revină", a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Meciul FCSB - Petrolul se joacă sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 21:30, în etapa a 10-a din Superliga României.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!