Prima decizie importantă luată de Mircea Lucescu la naționala României

Prima decizie importantă luată de Mircea Lucescu la naționala României

Mircea Lucescu (79 de ani) a luat prima decizie importantă în privința viitorului echipei naționale a României.

După meciul România – Lituania 3-1, la finalul căruia s-a declarat nemulțumit de starea gazonului, Mircea Lucescu a anunțat o decizie importantă.

Echipa națională a României va pleca să joace și în alte orașe din țară următoarele partide din Liga Națiunilor sau preliminariile CM 2026 și nu va mai juca doar în București.

Craiova și Cluj-Napoca au fost orașele menționate de Mircea Lucescu.

"Terenul a fost mizerabil. Pentru o echipă care pune totul pe tehnica pasei e foarte greu pe un asemenea teren. Pentru că apar greşeli din cauza terenului, iar jucătorii suferă şi se enervează.

ADVERTISING

Terenul ne-a dezavantajat teribil astăzi. A fost execrabil, sper să nu ne mai întoarcem aici pe asemenea terenuri, dacă nu le pun la punct. Pentru că există şi Craiova, unde se poate juca, există Cluj, există Arena Naţională… nu e obligatoriu să jucăm toate meciurile în Bucureşti. Asta e echipa naţională şi trebuie să joace în toată ţara", a a declarat Mircea Lucescu, citat de Digi Sport.

România a învins Lituania cu 3-1, pe Stadionul Steaua, în etapa a doua din grupele Ligii Națiunilor. Valentin Mihăilă, Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, respectiv Armandas Kucys, au marcat golurile partidei de pe Stadionul Steaua.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!