Ianis Hagi și-a stabilit viitorul

Ianis Hagi și-a stabilit viitorul

Ianis Hagi (25 de ani) a făcut un anunț despre viitorul său la finalul meciului România – Lituania 3-1, din Liga Națiunlor.

Trimis la echipa a doua a lui Rangers și tras pe linie moartă în speranța că va pleca, Ianis Hagi n-are de gând să renunțe ușor la lupta pentru un loc de titular la formația de pe Ibrox Park.

Hagi Junior își dorește să rămână în străinătate, la Rangers, și a cerut încredere din partea antrenorului pentru că "nu am dezamăgit pe nimeni care a avut încredere în mine".

Internaționalul român le-a mulțumit celor de la Rapid și FCSB, cluburi din Superliga care s-au interesat de transferul său, dar le-a spus "pas".

ADVERTISING

”Eu sunt jucătorul lui Rangers. Iubesc clubul. S-a vorbit foarte mult pe seama mea. Eu am spus-o în două mesaje foarte clare pe Instagram. Eu vreau doar să joc fotbal. În istoria mea scurtă de fotbalist nu am dezamăgit pe nimeni care a avut încredere în mine. Sunt fapte, așa cum și nea Mircea mi-a dat încredere.

Am fost în comunicare permanentă cu dânsul, am făcut pregătirea fizică cu echipa a doua, chiar mai greu decât la prima echipa. Nu am dezamăgit niciodată un om care a avut încredere în mine. Le-am mulțumit celor din țară care s-au interesat de mine, le urez multă baftă, dar lupta mea e afară”, a declarat Ianis Hagi, citat de Digi Sport.

ADVERTISING

Ianis Hagi a intrat pe teren în repriza a doua a meciului România - Lituania 3-1 și a obținut un penalty cu ajutorul căruia tricolorii au trecut din nou în avantaj.

Valentin Mihăilă, Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, respectiv Armandas Kucys, au marcat golurile partidei de pe Stadionul Steaua.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!