Accident între un englez, un italian și un bulgar pe centura Caransebeșului. Englezul, băut, a fugit

Accident între un englez, un italian și un bulgar pe centura Caransebeșului. Englezul, băut, a fugit

Un englez de 35 de ani a fost reţinut duminică de poliţiştii de la Biroul Drumuri Naţionale şi Europene fiind suspectat că ar fi autorul unui accident de circulaţie de pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeş, în care au fost implicate şi alte două maşini conduse de un cetăţean italian, respectiv, unul bulgar.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, şoferul englez, care se afla sub influenţa alcoolului, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Orşova către Lugoj, ar fi intrat în coliziune, pe sensul opus, cu un autoturism înmatriculat în Italia, condus de un cetăţean italian, acroşând ulterior un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus din direcţia opusă, de un cetăţean bulgar.

ADVERTISING

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto bulgar, în vârstă de 55 de ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

După producerea accidentului, bărbatul de 35 de ani a abandonat la faţa locului autoturismul înmatriculat în Anglia, şi a plecat pe un câmp din apropiere, unde a fost identificat ulterior de poliţişti.

„Cei doi conducători auto, de origine italiană şi bulgară, au fost testaţi cu privire la consumul de alcool şi substanţe psihoactive, rezultatele fiind negative. După ce a fost depistat de poliţişti, a fost testat cu aparatul etilometru şi conducătorul auto englez, stabilindu-se că avea o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat testarea cu aparatul drugtest, fiindu-i prelevate mostre biologice la unitatea medicală", a precizat IPJ Caraş-Severin.

ADVERTISING

Cercetările sunt continuate în acest caz pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Şoferul englez a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Caraş-Severin.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇