FCSB poate vinde un fundaș central la marea rivală CFR Cluj

FCSB poate vinde un fundaș central la marea rivală CFR Cluj

FCSB se pregătește să se despartă de un vechi jucător, un fundaș central care însă nu a prea mai prins foarte multe șanse și minute în tricoul roș-albastru.

Campioana României, recent calificată în grupa principală a Europa League, a luat decizia de a se despărți de Denis Haruț, fundaș de 25 de ani adus de la FC Botoșani. Apărătorul nu va mai fi parte din lotul de la Berceni, dar ar putea fi implicat într-un transfer surprinzător, chiar la marea rivală CFR Cluj, de unde bucureștenii tocmai l-au adus pe Daniel Bîrligea.

ADVERTISING

Haruț nu a mai dorit să plece la Farul Constanța, acolo unde era dat ca și cert de patronul Gigi Becali și ar putea evolua pentru altă echipă din Superliga. Oficialii de la CFR s-au arătat interesați de serviciile sale, mai ales în contextul în care clujenii nu se vor mai baza pe Matija Boben (30 de ani), Anton Kresic (28 de ani) și Arlind Ajeti (30 de ani).

„I-am dat hârtie lui Haruț să plece liber. I-am spus lui Bilașco. A zis că i-ar interesa, dar nici nu știu ce a mai făcut Haruț. I-am dat drumul să plece la Hagi, după a zis că nu mai pleacă acolo, chiar nu știu”, a declarat Gigi Becali, în direct la Fanatik Superliga.

ADVERTISING

Crescut de Poli Timișoara, Haruț a mai jucat la FC Botoșani înainte ca FCSB să-l transfere, în februarie 2021, pentru 660.000 de euro. El are în prezent o cotă de piață de 400.000 de euro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!