Vestea interesantă primită de FCSB din partea primului adversar pe care îl va întâlni în Europa League

Vestea interesantă primită de FCSB din partea primului adversar pe care îl va întâlni în Europa League

FCSB s-a calificat în grupa principală a Europa League, a doua competiție ca valoare de pe Bătrânul Continent, competiție care și-a schimbat și ea formatul și nu va mai conține mai multe grupe, precum Champions sau Conference League.

Campioana României va începe aventura europeană acasă cu RFS Riga, din Letonia, pe 26 septembrie, de la ora 22, iar chiar înainte de acest debut, de peste mai puțin de 20 de zile, a primit o veste importantă.

Surprinzător, formația letonă nu l-a trecut pe lista UEFA pe cel mai bun jucător al său, golgheterul formației din capitala țării baltice, Ismael Diomande (20 de ani). Atacantul ivorian s-a accidentat în partida din play-off, contra celor de la APOEL Nicosia, scor 2-1, anunță ziariștii de la Sporta Centrs.

ADVERTISING

În acest sezon, Diomande are 11 goluri marcate, fiind cel mai bun marcator al celor de la RFS. De asemenea, în preliminariile cupelor europene, atacantul a marcat un gol și a oferit patru assist-uri. El are în total 25 de goluri marcate pentru letoni.

Rămâne de văzut motivația din spatele acestei decizii, dacă Diomande este foarte grav accidentat, sau RFS a primit o ofertă tentantă de transfer în străinătate.

În urma tragerii la sorți, campioana României le va întâlni pe FC RFS, PAOK FC, Rangers FC, FC Midtjylland, Olympiakos FC, TSG Hoffenheim, Qarabag FK și pe Manchester United.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!