Italienii l-au urmărit pe Dennis Man și i-au apreciat prestația stelară din meciul cu Kosovo

Italienii l-au urmărit pe Dennis Man și i-au apreciat prestația stelară din meciul cu Kosovo

România a învins Kosovo cu 3-0 în deplasare în debutul din Nations League, iar starul din Serie A al celor de la Parma, a fost fără îndoială MVP-ul partidei, cu gol marcat și penalti scos pentru echipa noastră.

Man a marcat un gol splendid în minutul 40, când a croșetat mai mulți jucători kosovari și a punctat cu sete la colțul lung, iar apoi, în minutul 51, a fost faultat în careu, pentru ca arbitrul azer Aliyar Aghayev să acorde penalti după consultarea VAR.

„Succes frumos pentru România la debutul în această ediție a Ligii Națiunilor. Echipa română a scăpat, de fapt, de Kosovo, câștigând cu 3-0, grație unui gol marcat în prima repriză și a două după pauză. Printre protagoniștii serii s-au numărat cei doi atacanți de la Parma, Dennis Man și Valentin Mihăilă. Primul a marcat golul care a deschis scorul, profitând de pasa decisivă primită de Răzvan Marin, de la Cagliari.

ADVERTISING

Marin însuși a dus scorul la 2-0, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. Și Valentin Mihăilă a jucat bine, dând pasa la golul al treilea, după ce până atunci lovise bara de două ori”, a scris ParmaLive.

Man e în mare formă și în actualul sezon de Serie A, marcând deja un gol în poarta celor de la Milan, pe care Parma a învins-o în etapa secundă cu 2-1.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!