Dorit de FCSB și Rapid, Daniel Bîrligea a ales și a semnat: Transferul a fost confirmat

Dorit de FCSB și Rapid, Daniel Bîrligea a ales și a semnat: Transferul a fost confirmat

Dorit de FCSB și cu Rapid intrată pe fir pe ultima sută de metri pentru transfer, Daniel Bîrligea (24 de ani) a ales și a semnat.

Prin vocea lui Gigi Becali, patronul echipei, FCSB a anunțat, marți, că Daniel Bîrligea a semnat un contract cu formația „roș-albastră”.

Becali a confirmat transferul și a anunțat mutarea l-a costat mai mult după ce Rapid a intrat pe fir, dar în cele din urmă l-a convins pe atacant să aleagă echipa campioană a României.

”A semnat! M-a costat mai mulți bani, dar asta e. Din cauza lui Șucu, m-a costat mult. Era o chestiune de onoare. Am declarat și eu, și Varga… S-a lucrat până la 3 noaptea. Mi-a dat MM mesaj: Am o stare foarte bună. Știi, Șucu mi-a zis că are o stare foarte proastă dacă semnez eu cu Bîrligea. A zis (n.r.- MM Stoica) că a semnat.

ADVERTISING

Am vrut de mult jucătorul ăsta, mi-a plăcut atât de tare și i-am scris: Băi, fraiere, la anul, pe timpul ăsta, vei avea 3 milioane salariu, la o mare echipă din Europa. E mare jucător! I-am pus clauză 15 milioane. Voiam să-i pun 20. Am negociat și asta. Dar toate astea m-au costat. A semnat pe 5 ani, altfel nu se poate. Salariul atât a rămas, 25.000 pe lună”, a declarat Gigi Becali, patronul FCSB, la Fanatik Superliga.

Daniel Bîrligea a marcat de patru ori și a livrat trei pase decisive în 11 meciuri (644 de minute) jucate în toate competițiile sezonului la CFR Cluj.

ADVERTISING

El este cotat la 1,6 milioane de euro de către Transfermarkt.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!