Transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB, în pericol: "S-a băgat Șucu" și Rapid încearcă să-l deturneze

Transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB, în pericol: "S-a băgat Șucu" și Rapid încearcă să-l deturneze

FCSB a bătut palma cu CFR Cluj pentru transferul lui Daniel Bîrligea (24 de ani), atacantul luI CFR Cluj, însă Rapid a intervenit și încearcă să-l deturneze pe jucător.

Prin vocea lui Gigi Becali, patronul echipei, FCSB a anunțat, luni, un acord cu CFR Cluj pentru transferul lui Daniel Bîrligea. Atacantul era așteptat la vizita medicală, dar se pare că Rapid a intervenit și încearcă să-l deturneze din drumul către FCSB.

Becali a anunțat "s-a băgat Șucu" și că transferul lui Daniel BÎrligea la FCSB este în pericol să pice, după ce Rapid a făcut o ofertă pentru vârful de atac care a fost la EURO 2024 cu echipa națională.

ADVERTISING

"Nu mai facem în seara asta nimic, dar sper să vină mâine băiatul aici. Eu așa simt, că vine. Actele cu CFR sunt semnate, cu băiatul m-am înțeles, nu putem să ne blocăm de un impresar. Și da, s-a băgat Șucu, așa am aflat, dar nu e nici el fraier să dea aproape trei milioane. Vedem mâine.

Eu nu credeam că Șucu poate face așa ceva. Credeam că e om de onoare, de calitate. Contractul cu CFR e semnat. Eu, când am vorbit cu el, mi-a zis că se bagă doar înainte. A oferit 1,5 milioane în trei tranșe, înaintea mea.

ADVERTISING

Eu apoi m-am înțeles cu CFR. Nu știam nimic de Rapid, am negociat cu Varga. Apoi a zis Sucu că dă și el 1,8 în trei tranșe. I-a zis Varga că eu deja am oferit două, pe loc, și s-a încheiat afacerea. Una e să faci concurență, licitație, alta e să fie vândută marfa deja", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!