Oferta de transfer a FCSB, acceptată: Daniel Bîrligea și-a dat acordul, mutarea se face pentru două milioane de euro

Oferta de transfer a FCSB, acceptată: Daniel Bîrligea și-a dat acordul, mutarea se face pentru două milioane de euro

FCSB a bătut palma cu CFR Cluj pentru transferul lui Daniel Bîrligea (24 de ani), atacantul vicecampionei României.

Prin vocea lui Gigi Becali, patronul echipei, FCSB a anunțat, luni, un acord cu CFR Cluj pentru transferul lui Daniel Bîrligea.

Becali va plăti două milioane de euro în schimbul serviciilor lui Daniel Bîrligea, sumă la care sunt adăugate și 20% procente dintr-o eventuală revânzare a atacantului. Bîrligea urmează să facă vizita medicală.

"M-am înțeles cu Neluțu Varga, am bătut palma. Știu că este un om de onoare, așa a fost întotdeauna. Bîrligea vine la FCSB, mâine vine la vizita medicală. I-am dat lui Neluțu Varga două milioane de euro plus 15% dintr-un eventual transfer, la care se mai adaugă niște bonusuri de perfortmanță.

ADVERTISING

Am luat atacantul pe care mi l-am dorit, în momentul de față cred că FCSB este acoperită pe toate posturile. E un transfer foarte tare, Bîrligea e un jucător de mare valoare.

I-am dat lui Bîrligea un salariu de 25.000 de euro lunar, mâine vine să facă vizita medicală. V-am promis că fac o echipă de Liga Campionilor, dacă nu s-a putut anul acesta, o fac anul viitor. Și până la urmă tot voi ajunge cu FCSB în Champions League”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

Tot luni, FCSB a anunțat și transferul lui Mihai Popescu (31 de ani) de la Farul.

ADVERTISING

Daniel Bîrligea a marcat de patru ori și a livrat trei pase decisive în 11 meciuri (644 de minute) jucate în toate competițiile sezonului la CFR Cluj.

El este cotat la 1,6 milioane de euro de către Transfermarkt.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!