Mircea Lucescu a pus pe lista neagră trei fotbaliști prezenți în lotul de la EURO 2024

Mircea Lucescu a pus pe lista neagră trei fotbaliști prezenți în lotul de la EURO 2024

Noul selecționer al naționalei României, Mircea Lucescu se află la prima acțiune după revenirea sa pe banca primei echipe a țării, după o pauză de 38 de ani.

E vorba de debutul nostru în noua ediție de Nations League, cu Kosovo și Lituania, meciuri care vor avea loc pe 6 și 9 septembrie, ambele de la 21,45, LIVE pe SpotMedia.ro.

Selecționerul a convocat în mare parte jucătorii vechi cu care ne-a obișnuit și fostul antrenor Edi Iordănescu, însă a venit și cu câteva surprize, având câțiva fotbaliști cărora le-a închis ușa convocărilor, poate într-un mod neașteptat. Lucescu a suprins cu aducerea lui Alexandru Mitriță, Iulian Cristea, Virgil Ghiță, Mihai Lixandru și Alexandru Chipciu, care vor face parte din lot. Iar pentru a le face acestora loc, au fost sacrificați Vasile Mogoș, Adrian Rus și Alex Cicâldău, trei jucători importanți ai grupului în era Iordănescu, dar pe care, și acesta e deja un semnal clar, Il Luce nu se va baza în viitor, în acțiunile sale, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Alți absenți din lot, față de EURO sunt și Nedelcearu, Șut și Racovițan, dar toți trei sunt accidentați, sau vin după probleme medicale serioase, în trecut.

România poate profita de ruta Nations League, dacă își va câștiga grupa din Liga C, pentru a putea ajunge mai ușor în barajul de calificare la CM 2026.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!