FCSB a cedat un jucător unei rivale din Superliga

FCSB a cedat un jucător unei rivale din Superliga

FCSB a confirmat duminică la prânz faptul că va ceda unul dintre jucătorii săi din lot la o formație cu pretenții la play-off din Liga 1.

Gruparea campioană a României s-a decis să îl cedeze pe fundașul dreapta ghanez Nana Antwi (24 de ani), sub formă de împrumut pe un an la Hermannstadt. Claudiu Rotar, patronul celor de la Hermannstadt, a confirmat mutarea și detaliile transferului. Rotar spune că de miercuri, fundașul african se va prezenta la antrenamentele Sibiului. Iar mutarea s-a făcut și la insistențele antrenorului Marius Măldărășanu: „Actele sunt deja semnate. Ne-am înțeles ca marți dimineață să trimitem o mașină la București după Nana Antwi, iar de miercuri el se va prezenta la antrenamente sub comanda lui Marius Măldărășanu. Eu am o relație foarte bună cu Gigi Becali, iar dânsul va suporta și salariul lui Antwi. Oricum, nu cred că la FCSB sunt jucători care câștigă sub 10.000 de euro pe lună. Poate vreun copil, dar nu cred. Noi am mers pe mâna lui Măldă, iar el are un cuvânt foarte important de spus la transferuri. Așa cum am procedat și în cazul lui Buș-Chipirliu. Măldă l-a vrut în cele din urmă pe Buș, iar noi pe Buș l-am adus. Așa și în acest caz. Măldă și l-a dorit foarte tare pe Antwi, iar de miercuri îl va avea sub comanda sa la antrenamente.

ADVERTISING

Uitați că am avut răbdare, iar Măldă a pus din nou echipa pe lina de plutire și începe să aibă din nou rezultate foarte bune. Noi în vara asta am adus și niște jucători noi la echipă și le-a trebuit și lor un pic de timp să se integreze în lotul nostru. Ce vești vă mai pot da de Markovic? Pe data de 5 septembrie el se va opera și îl asigurăm că o să fim alături de el din toate punctele de vedere”, a declarat Claudiu Rotar, conform cotidianului ProSport.

FCSB l-a adus iarna trecută pe Antwi de la campioana Armeniei, Urartu, pentru o sută de mii de euro. În tricoul roș-albastru are 15 jocuri, niciun gol și niciun assist. Antwi a mai bifat în cariera sa și echipe precum Young Wise FC, Lori Vanadzor sau echipa a doua a lui LOSC Lille.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!