Gică Hagi, discurs acid împotriva lui Rangers: "Antrenorul i-a zis asta. Dacă s-a ajuns la așa ceva..."

Gică Hagi, discurs acid împotriva lui Rangers: "Antrenorul i-a zis asta. Dacă s-a ajuns la așa ceva..."

Gică Hagi a avut un discurs acid împotriva lui Rangers, club la care este legitimat Ianis Hagi (25 de ani), fiul său, fotbalist care a fost trecut pe lista plecărilor de către scoțieni.

Hagi a scos la iveală detalii despre modul în care este tratat Ianis la Rangers și i-a arătat cu degetul pe antrenorul Philippe Clement și pe conducători.

"Regele" este de nemulțumit de faptul că Ianis Hagi nu a fost primit să se antreneze cu echipa mare a lui Rangers, după ce a făcut performanță în trecut pentru formația de pe Ibrox Park.

ADVERTISING

„Ianis nu vine în primul rând, rămâne afară. El are contract cu Rangers. Apoi, ce i se întâmplă lui la Rangers e o poveste. O poveste urâtă. N-am vrut să vorbesc, dar atât spun. Le transmit și celor de acolo, e o poveste urâtă. Un jucător care a fost cel mai bun tânăr al lor, s-a accidentat acolo, s-a dus să joace și s-a întors. Iar acum se antrenează singur.

Sau cu cine se antrenează. Dacă în Vest se întâmplă asta, ce pretenții să mai avem la noi, în România? Dacă acolo, la nivelul cel mai mare se întâmplă așa ceva, scuzați-mă. Ce pot să înțeleg eu, care am jucat fotbal la nivelul cel mai mare? Am zis să tac. Ianis nu vine în România, rămâne acolo. El a dovedit că poate acolo. A fost cel mai bun tânăr de la Rangers. Am auzit multe, am observat câte se scriu.

ADVERTISING

Ianis a ieșit cel mai un jucător tânăr de la Rangers. Când a fost Ianis la Rangers, Rangers a câștigat campionatul. Când nu a mai fost, nu a mai câștigat campionatul. Dacă și cu un jucător care vine și câștigă campionatul după nu știu câți ani, apoi se accidentează pentru Rangers, jucând acolo, facem așa… Unde am ajuns?! Ce e în fotbalul ăsta? Unde s-a ajuns?! Prea departe.

Ăsta e punctul meu de vedere, ca fost mare fotbalist. El a dat totul pentru Rangers, e iubit de public, cum să nu se antreneze cu echipa mare? E singurul lor jucător de națională. Ce interese sunt acolo? Până unde au ajuns interesele?! E jucătorul care v-a făcut campioni alături de ceilalți, de Gerrard și de ceilalți! Și tânăr, are 25 de ani. Și e singurul care a fost la EURO, jucând.

ADVERTISING

În Vest, unde credem că există exemple. Nu credeam niciodată că în fotbal se va ajunge la așa ceva, la interese atât de meschine. Meschine! E grav că se întâmplă așa ceva”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă, după UTA - Farul 1-1, citat de gsp.ro.

Gică Hagi îl arată cu degetul pe antrenorul Philippe Clement: "Ori te antrenezi singur, ori cu echipa a doua"

"Regele" Hagi a fost furios și pe antrenorul lui Rangers, Philippe Clement, și a spus că Ianis este "aruncat" de scoțieni după ce s-a accidentat grav jucând pentru club.

„El i-a respectat pe toți, a făcut bine acolo. Antrenorul i-a zis «ori te antrenezi singur, ori cu echipa a doua». A fost trimis acolo. Antrenorul i-a zis, nu cum spune el, că nu a făcut nimic. El i-a zis! E dureros. Îl arunci. E un jucător valoros, când a fost el acolo, Rangers a câștigat campionatul.

E, oare întâmplare? Sunt niște fapte! Eu le spun acum ca să au audă și ei. Dacă acolo se face așa, păi în România e posibil orice. Dacă în Anglia s-a ajuns la așa ceva… El mai are contract un an cu Rangers, nu doi sau 3. Chestia gravă e că el s-a întors și nu s-a dus să se antreneze cu echipa mare, unde și-a rupt piciorul, unde a stat un an și ceva.

Iar înainte a ieșit campion, deci a dovedit că e super. La 22 de ani a ieșit cel mai bun pasator. Acum nu mai e bun, că zice un director și un antrenor. Păi dacă la ei se întâmplă asta, la noi ce să mai zicem?”, a declarat Gică Hagi.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!