Derek Ferguson, contrariat de motivul pentru care Ianis Hagi a fost "exilat" la Rangers: "Chiar nu înțeleg"

Derek Ferguson, contrariat de motivul pentru care Ianis Hagi a fost "exilat" la Rangers: "Chiar nu înțeleg"

Fostul fotbalist Derek Ferguson este contrariat de motivul pentru care Ianis Hagi (25 de ani) a ajuns să fie „exilat” la Rangers, club cu care mai are contract până în 2026.

Trimis la echipa a doua și anunțat să-și caute alt angajament pentru o clauză specială din contract, conformă căreia salariul îi va fi mărit dacă joacă un anumi număr de meciuri la Rangers, Ianis Hagi se află într-o situație dificilă.

Derek Ferguson este de părere că părțile ar trebui să se pună la masa tratativelor pentru a rezolva problema clauzei de contract, într-un fel sau altul, astfel ca Ianis Hagi să poată reveni la prima echipă a lui Rangers.

ADVERTISING

"Chiar nu înțeleg de ce nu se pot pune la masa tratativelor cu agenții lui Ianis Hagi, cu antrenorul, și să clarifice lucrurile. Fie că e vorba despre o amânare a măririi contractului sau despre o micșorare a sumei pe care trebuie să o primească. Îmi pare ciudată situația", a declarat Derek Ferguson, conform Ibrox News.

Singura ofertă concretă pe care a primit-o Ianis Hagi în această perioadă de transferuri a fost de la Rapid, din Superligă.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!