Răsturnare de situație la FCSB: Veste excelentă pentru campioana României

Răsturnare de situație la FCSB: Veste excelentă pentru campioana României

FCSB a primit o veste excelentă, confirmată oficial, înaintea meciului cu LASK Linz din play-off-ul Europa League.

Răsturnare de situație la FCSB înaintea meciului cu LASK Linz, manșa tur a play-off-ului pentru calificarea în grupele Europa League.

FCSB a fost înștiințată oficial de UEFA că Valentin Crețu (35 de ani), fundașul dreapta al echipei, nu este suspendat pentru meciul cu austriecii, deși a încasat un cartonaș galben după fluierul de final al partidei FCSB - Sparta Praga 2-3.

Oficialii campioanei României credeau că e suspendat pentru cumul de "galbene", însă UEFA a transmis faptul că Valentin Crețu poate fi utilizat, conform golazo.ro, care susține faptul că echipa "roș-albastră" a primit vestea excelentă atunci când UEFA a trimis lista cu jucătorii eligibili pentru partidă.

ADVERTISING

La fel ca în cazul lui Joyskim Dawa, FCSB a ținut să se asigure, așa că a dat mail forului continental și au solicitat o explicație clară în cazul lui Crețu. Au primit pasajul din regulament și informația oficială că jucătorul nu este suspendat, mai scrie sursa citată.

Meciul LASK Linz - FCSB se joacă joi, 22 august, de la ora 20:00, în manșa tur a play-off-ului Europa League, LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!