CFR Cluj învinge Maccabi Petah Tikva și se califică în play-off-ul Conference League

CFR Cluj învinge Maccabi Petah Tikva și se califică în play-off-ul Conference League

CFR Cluj s-a calificat, joi, în play-off-ul Conference League, după un succes în dublă manșă cu 2-0 împotriva israelienilor de la Maccabi Petah Tikva. În deplasare a fost 1-0, iar, joi, la Cluj-Napoca, a fost tot 1-0 pentru echipa lui Dan Petrescu.

Tachtsidis a dat primele emoții la poarta lui Maccabi Petah Tikva, cu un șut de la distanță, în minutul 11. Camora (25) și Korenica (32) l-au încercat, la rândul lor, pe portarul advers, fără succes. Un minut mai târziu, CFR Cluj a cerut un penalty pentru un contact în careu între Daniel Bîrligea și un adversar, dar arbitrul partidei nu a dat nimic.

ADVERTISING

Korenica a ratat, în minutul 40, cea mai mare ocazie a reprizei pentru CFR: șutul său din apropiere a fost respins in-extremis din drumul spre gol.

Repriza a doua a început cu o ocazie a celor de la Maccabi Petah Tikva, însă Răzvan Sava n-a avut emoții la un șut slab al lui Deznet. În minutul 50, CFR Cluj a deschis scorul prin Kresic, care a fost pe fază și a reluat în poartă o minge respinsă în față de portarul lui Maccabi, la o lovitură liberă executată excelent de Deac din 16 metri.

În minutul 57, Korenica a ratat o nouă șansă de gol, după o degajare lungă a lui Sava și o minge bâlbâită de apărarea israelienilor. A șutat din careu, dar portarul a respins. În minutul 71, același Korenica a trimis un nou șut periculos spre poarta lui Wolff. S-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj după ce Sava a avut o nouă intervenție excelentă la un șut al lui Yehoshua de la marginea careului de 16 metri.

ADVERTISING

În play-off-ul Conference League, pentru un loc în grupe, CFR Cluj va înfrunta echipa cipriotă Pafos, care a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de bulgarii de la CSKA 1948 (5-2). Meciurile se vor juca pe 22 august, turul, respectiv pe 30 august, returul.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇