Superliga: FCSB întoarce scorul și învinge Farul cu două goluri marcate pe final

Superliga: FCSB întoarce scorul și învinge Farul cu două goluri marcate pe final

FCSB a învins Farul, scor 3-2 în etapa a 5-a din Superliga României, vineri, după ce a marcat două goluri în final de partidă.

Meciul FCSB – Farul a început tare, cu gol în minutul 5, după un șut de la marginea careului al lui Ionuț Vînă, deviat decisiv în poartă de Vlad Chiricheș. Rivaldinho (23) și Baba Alhassan (24) au avut și ei șanse de a marca în prima jumătate de oră.

Cea mai mare ocazie de gol a FCSB din prima repriză a venit în minutul 26, din piciorul lui Luis Phelipe, care a șutat excelent din careu, dar Buzbuchi a reușit să respingă. În minutul 31, Daniel Popa n-a reușit să reia în poartă, cu capul, o centrare excelentă a lui Nana Antwi.

ADVERTISING

Marius Ștefănescu a adus egalarea pentru FCSB, cu un gol frumos marcat direct din lovitură liberă, în minutul 42. Farul a revenit rapid în avantaj, la doar două minute distanță, după ce Narek Grigoryan a înscris cu capul, bară-gol, după o centrare din dreapta.

FCSB a primit o veste proastă în startul reprizei secunde, când Alexandru Musi a resimțit o accidentare și a avut nevoie de schimbare. Repriza a doua a fost una mai liniștită, fără prea multe faze de poartă până în minutul 77, când Carlo Casap a trimis puțin peste poarta lui Târnovanu din lovitură liberă. Intrat după pauză, Darius Olaru a egalat pentru FCSB, în minutul 87, cu un șut bun din afara careului.

ADVERTISING

În prelungiri, FCSB a primit penalty, după ce Istvan Kovacs a consultat video-arbitrajul la o fază la care Adrian Șut a fost călcat în careu. Darius Olaru a reușit dubla, în minutul 90+4, a transformat cu siguranță lovitura de la 11 metri și a adus victoria "roș-albaștrilor".

În urma succesului, FCSB a acumulat cinci puncte în patru meciuri jucate din noul sezon de Superliga și se află pe locul șapte. De partea cealaltă, Farul a căzut pe locul zece, cu patru puncte și golaveraj negativ.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!