Pierdere uriașă pentru CSM București: O jucătoare de top s-a accidentat grav la Olimpiadă

Pierdere uriașă pentru CSM București: O jucătoare de top s-a accidentat grav la Olimpiadă

Mare ghinion pentru gruparea de handbal feminin CSM București, campioana României în ultimul sezon disputat în Liga Florilor.

După meciul de handbal din grupele competiției de la JO 2024, dintre Germania și Norvegia, scor 30-18 pentru nordice, una dintre jucătoarele scandinave s-a accidentat extrem de grav.

E vorba de starul Vilde Ingstad, care, în urma investigațiilor medicale amănunțite de după joc, s-a constatat că a suferit o accidentare la nivelul ligamentului încrucișat anterior al genunchiului. Ea va suferi o operație chirurgicală și va lipsi undeva între 6 și 9 luni.

ADVERTISING

"Vilde Ingstad s-a accidentat serios aseară, la partida cu Germania de la Jocurile Olimpice, iar în urma investigațiilor realizate astăzi s-a constat o ruptură a ligamentului încrucișat anterior.

Jucătoarea noastră va fi supusă în perioada imediat următoare unei intervenții chirurgicale de reconstrucție a ligamentului încrucișat anterior și va putea relua activitatea sportivă într-un interval 6-9 luni după operație și după parcurgerea unui program personalizat de reabilitare funcțională. Capul sus Vilde! Suntem alături de tine!", a fost mesajul postat de CSM București pe Facebook.

ADVERTISING

Norvegia va înfrunta Brazilia în sferturile turneului olimpic de la Paris, marți.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇