Trei jucători care pot rata prezența la echipa națională în mandatul lui Mircea Lucescu

Trei jucători care pot rata prezența la echipa națională în mandatul lui Mircea Lucescu

Porțile echipei naționale pot fi închise pentru trei jucători prezenți la EURO 2024, dacă Mircea Lucescu va semna contractul, așa cum FRF a anunțat.

Naționala se pregătește de campania de calificare la Cupa Mondială din 2026, iar prezența lui Florin Niță este sub semnul întrebării.

Titularul de la EURO 2024 tocmai a împlinit 37 de ani și, deși evoluțiile sale au fost bune, staff-ul naționalei poate alege o variantă diferită. Pentru acest post avem deja soluții, iar Horațiu Moldovan, Ștefan Târnovanu și Răzvan Sava au arătat că se pot descurca bine.

ADVERTISING

Un alt jucător important care pare că și-a închis ușile la echipa națională este Denis Alibec. Acesta a arătat la EURO 2024 că nu mai are nimic în comun cu jucătorul din urmă cu câțiva ani.

Transferul în Qatar l-a afectat din punct de vedere fizic, iar Alibec a prins 29 de minute la EURO 2024 în care nu a arătat absolut nimic. La naționala României are 3 goluri marcate în ultimele 22 de partide. O medie de un gol la mai mult de 7 meciuri, incredibil de slabă pentru un atacant.

Ajuns la 28 de ani, George Pușcaș are și el un viitor sub semnul întrebării la echipa națională. Atacantul nu a confirmat nici la EURO 2024 și a dat dreptate vocilor care puneau la îndoială prezența sa în lot.

ADVERTISING

De fapt, Pușcaș nu mai joacă la echipa națională de mai bine de patru ani. În ultimele 24 de meciuri disputate la echipa națională, Pușcaș a dat 3 goluri. Are o medie de un gol la 8 meciuri, foarte slabă pentru un atacant.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇