Summer Career Fair oferă peste 1.000 de oportunități de carieră tinerilor din România

vizual-peste-1000-jobs

Vara aceasta, aveți ocazia să îmbinați participarea la festivaluri cu avansarea în carieră. În timp ce vă relaxați, puteți cunoaște angajatori importanți și puteți aplica pentru cele mai noi oportunități profesionale la Summer Career Fair 2024, Cel mai Mare Târg de Carieră Online din România.

Ce este Summer Career Fair?

Summer Career Fair este un târg de carieră online deschis în perioada 12 iunie și 18 august, la nivel național, dedicat studenților, proaspeților absolvenți și tinerilor profesioniști. Aflat în plină desfășurare, evenimentul oferă peste 1.000 de oportunități de carieră, incluzând programe de internship, trainee, stagii de practică și joburi entry-level. Practic, tot ce ai nevoie pentru a-ți începe cariera cu dreptul!

ADVERTISING

Ce angajatori recrutează tineri?

Până acum, și-au anunțat prezența la Summer Career Fair 2024  numeroase companii importante, printre care:

  • KPMG in Romania
  • Lactalis Group
  • TELUS International
  • Concentrix
  • Societe Generale Global Solution Centre
  • Serviciul de Informații Externe

Peste 20 de angajatori recrutează tineri talentați pe perioada verii, oferindu-le șansa de a începe o carieră de succes și de a se dezvolta profesional.

Oportunități și dezvoltare personală

Evenimentul nu se rezumă doar la oferirea de locuri de muncă, ci sprijină și dezvoltarea personală a participanților prin:

ADVERTISING
  • Acces la topul unic al Celor Mai Bune Programe de Internship din România, un puternic instrument de orientare pentru cei care sunt în căutarea unui program. Aici poți să descoperi 63 de angajatori votați de tineri, astfel creând cel mai
  • Ebook de carieră gratuit: Acesta este un ghid complet în care vei găsi informații despre diferențele dintre programele trainee și de internship, cum să îți construiești o carieră în diverse domenii și cum să alegi oportunitatea potrivită. De asemenea, vei învăța cum să îți construiești un brand personal și multe alte tips&tricks pentru un start de succes în carieră!
  • Galerie de podcasturi: Aici poți asculta sfaturi utile și povești inspiraționale care te vor ghida în cariera ta viitoare.
  • Articole de carieră: Resurse valoroase care te vor ajuta să îți dezvolți abilitățile și să te pregătești pentru piața muncii.
ADVERTISING

Sprijin din partea comunităților studențești

Evenimentul beneficiază de susținerea a 12 ONG-uri studențești din București și Timișoara, care se implică activ în promovarea acestuia și îi încurajează pe tineri să exploreze diverse oportunități de dezvoltare profesională și personală. Printre acestea se numără: Asociația Studenților din Administrație și Afaceri, Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune, Asociația Inițiativa, Asociația Studenților din Universitatea București, Board of European Students of Technology – Bucharest, GEYC (Group of the European Youth for Change), Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare, Liga Studenților din Facultatea de Mecanică din Timișoara, Liga Studenților din cadrul SNSPA, Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara, Organizația Studenților din Universitatea de Vest Timișoara și Sindicatul Studenților din Cibernetică.

Cum poți beneficia de această experiență?

Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma online a târgului, unde vei găsi toate informațiile necesare și vei putea aplica direct la programele sau job-urile care te interesează.

Pentru mai multe detalii și pentru a aplica, vizitează site-ul Summer Career Fair.