Decizie fără echivoc a celor de la Glasgow Rangers în ce îl privește pe Ianis Hagi: „Trebuie să se prezinte la club”

Decizie fără echivoc a celor de la Glasgow Rangers în ce îl privește pe Ianis Hagi: „Trebuie să se prezinte la club”

Ianis Hagi se va întoarce în această vară la gruparea scoțiană Glasgow Rangers, echipă care l-a împrumutat în sezonul trecut pe mijlocașul român în Spania, la Deportivo Alaves.

Cel mai probabil însă, Glasgow va renunța la Hagi, internațional român de 25 de ani, iar impresarii băiatului legendarului Gică Hagi lucrează la un viitor transfer spectaculos.

Dar, după ce a exclus variantele Fenerbahce sau Galata pentru Hagi, impresarul Giovanni Becali a venit cu posibilitatea ca Ianis nici măcar să nu se mai prezinte la antrenamentele lui Rangers din această vară. Presa scoțiană s-a sesizat în urma acestor declarații și a dat un verdict dur: „Ianis Hagi a anunțat prin intermediul agentului său, Giovanni Becali, că nu se va întoarce la Ibrox pentru pre-sezon și nici nu are de gând să își onoreze contractul cu Rangers. Becali, cunoscut pentru afirmațiile sale exagerate, sugerează acum că Hagi este pregătit să încalce contractul și să plece la un alt club fără acordul lui Rangers.

ADVERTISING

În ciuda faptului că Ibrox Noise susține plecarea mijlocașului supraevaluat (a cărui perioadă în Spania a fost chinuitoare și nici chiar naționala României nu a fost interesată să-i acorde prea multe minute în vară), aceasta ar fi o încălcare completă a termenilor contractului său. Ca jucător al lui Rangers, Hagi trebuie 100% să se prezinte la club în această vară. Evident, relația dintre cele două părți e încheiată, iar Rangers nu îl mai vrea înapoi, însă el este încă jucătorul lor și trebuie să își respecte contractul pe care l-a semnat. Haosul continuă la Rangers și în această vară”, au precizat scoțienii de la Ibroxnoise.

ADVERTISING

Rangers ar cere o sumă de transfer de circa 3,5 milioane de euro în schimbul lui Hagi, care a bifat 10 goluri în 56 de partide la scoțieni.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!