Răsturnare de situație în cazul transferului lui Florinel Coman: „FCSB nu a primit niciun ban până acum”

Răsturnare de situație în cazul transferului lui Florinel Coman: „FCSB nu a primit niciun ban până acum”

Deși transferul lui Florinel Coman la gruparea arabă Al-Gharafa părea pecetluit, iar jucătorul a și fost anunțat oficial în tricoul galben-albastru, lucrurile pot lua o întorsătură deloc așteptată.

Gigi Becali anunțase zilele trecute că fostul șeptar al campioanei FCSB a fost vândut pentru suma de 5,25 milioane de euro. Mai mult decât atât, latifundiarul anunțase că există și o clauză specială în contract prin care arabii se obligă să plătească suma până la data de 31 iulie: ”Au spus un milion penalitate, nu dobândă. Este o înțelegere între părți. Ar fi bine și o zi dacă întârzie”, vorbea zilele trecute Becali la DigiSport, referindu-se la clauza pusă în contractul vânzării lui Coman, prin care Gharafa se obligă să plătească un milion de euro pentru fiecare 24 de ore de întârziere.

ADVERTISING

Afacerea s-a încheiat pe data de 8 iulie, dar de atunci și până acum FCSB nu a încasat până acum nici măcar un ban. Iar acest lucru a fost dezvăluit de vărul lui Gigi Becali, cunoscutul impresar Giovanni: ”Aici, în biroul meu, am avut niște americani care au dat 10 milioane de dolari pe 50% din Coman (n.r – în 2020), iar lui Coman câte un milion de dolari net. Da, despre Orlando era vorba. Atunci, Gigi visa 30-40 de milioane. Până la urmă, nu știu dacă a luat nici astea 5 milioane (n.r – de la Al Gharafa). Știu că până acum nu a primit niciun ban FCSB-ul. Eu vreau să-l văd pe Gigi cu banii în bancă pentru Coman” , a dezvăluit Giovanni Becali, la Fanatik.

ADVERTISING

Florinel Coman a stat 7 ani la FCSB, câștigând un titlu și o Cupă a României împreună cu gruparea roș-albastră.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!