Radamel Falcao a semnat cu o nouă echipă: Peste 30 de mii de oameni au venit la prezentarea oficială

Radamel Falcao a semnat cu o nouă echipă: Peste 30 de mii de oameni au venit la prezentarea oficială

Radamel Falcao, fostul atacant al echipei spaniole de fotbal Atletico Madrid, a fost prezentat oficial marţi de noul său club, Millonarios Bogota, în faţa a 30.000 de suporteri care s-au adunat pe stadionul El Campin din capitala Columbiei, informează EFE.

Într-o seară fără precedent pentru fotbalul columbian, fanii lui Millonarios au venit pentru a-l întâmpina pe „El Tigre”, autorul a două goluri pe Arena Naţională din Bucureşti, în finala Europa League din 2012, câştigată cu 3-0 de Atletico Madrid în faţa formaţiei Athletic Bilbao.

Falcaco (38 ani) a cucerit trofeul Europa League şi în 2011, alături de portughezii de la FC Porto. El a mai jucat în cursul carierei sale la River Plate, AS Monaco, Manchester United, Chelsea Londra, Galatasaray Istanbul şi Rayo Vallecano.

La evenimentul de marţi, Falcao a intrat pe teren însoţit de soţia sa şi de cei cinci copii ai săi, în aplauzele publicului, care a scandat numele fostului internaţional columbian (36 de goluri în 104 selecţii).

„Vreau să vă mulţumesc fiecăruia dintre voi care aţi venit în această seară, în numele meu şi al familiei mele. Este un moment de neuitat”, a spus Falcao, vizibil emoţionat de primirea pe care i-au făcut-o fanii lui Millonarios.

Cu această ocazie, clubul din Bogota şi-a prezentat şi celelalte achiziţii: portarul Ivan Arboleda; fundaş central Sergio Mosquera; mijlocaşii Felix Chapurrí, Jovani Welch şi Juan Jose Ramírez, precum şi atacanţii Daniel Mantilla, Jhon Cordoba şi Kevin Palacios.

ADVERTISING


Radamel Falcaco s-a întors în ţara natală la 24 de ani de la debutul său, la doar 13 ani, sub culorile echipei de ligă secundă Lanceros, pentru a-şi îndeplini visul de a juca sub culorile clubului său de suflet, la care va îndeplini şi rolul de ambasador.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇