Sorana Cîrstea ia o decizie importantă: "O perioadă lungă de pauză"

Sorana Cîrstea ia o decizie importantă: "O perioadă lungă de pauză"

Sorana Cîrstea (34 de ani, 31 WTA) a anunțat că urmează „o perioadă lungă de pauză” de la tenis.

Printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, Sorana Cîrstea a anunțat că urmează să ia „o perioadă lungă de pauză” pentru a-și trata o problemă medicală cu care se confruntă de cinci luni.

Cîrstea a precizat că suferă de fasceita plantară și, în ultimele luni, a forțat pentru a nu pierde turnee importante. Totuși, în urma durerilor greu de suportat, a decis să ia o pauză de la tenis și să-și trateze probleme.

ADVERTISING

Ea a precizat că nu știe exact cât de lungă va fi pauza.

“În ultimele 5 luni am avut probleme cu fasceita plantară severă. Am făcut tot ce era posibil ca să joc şi să nu pierd turnee importante. Dar am ajuns la un punct în care durerea este insuportabilă, este foarte greu să mă antrenez şi singura soluţie rămasă este o perioadă mai lungă de pauză.

Nu ştim în acest moment cât timp va dura recuperarea, dar voi face tot posibilul pentru a reveni pe teren cât mai curând posibil”, a notat Cîrstea pe Facebook.

Ultimul meci jucat de Sorana Cîrstea a fost la Wimbledon, în primul tur, când a pierdut cu Sonay Kartal, locul 298 WTA, scor 6-3, 2-6, 0-6.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!